Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přelet dronem odhalil záhadu: Je tohle legendární bigfoot?!

Autor: lm - 
15. června 2016
20:59

Bigfoot existuje?! Muži z amerického Idaha se podařilo na dron zachytit podivnou chlupatou postavu vykračující si po krajině. Než ale stihl se zařízením přiletět blíže, stvoření zmizelo v lese.

Podivné stvoření se podařilo zachytit poblíž nádrže Hawkins na jihovýchodě státu Idaho. Jeden z místních přelétal nad krajinou dronem a natáčel video, když si všiml zvláštní figury.

Muž si nejdříve myslel, že je to pes nebo jiné zvíře, ale pak si všiml, že stvoření chodí po dvou. „Řekl jsem si, ‚tak počkat, tady něco nesedí‘,“ popsal deníku Idaho State Journal moment majitel dronu, který si ale přál zůstat v anonymitě kvůli strachu z posměchu.

Než ale muž stihl s dronem sletět níž a přiblížit objekt, stvoření zmizelo v lese. Legendy o bigfootovi, jemuž se říká i yetti či seskveč, jsou známy snad po celém světě. Mytologické stvoření má podle těchto povídaček kolem 2–2,5 metru, má hlavu jako gorila s vysokým čelem, hnědou srst a veliká chodidla.

1pepan ( 16. června 2016 10:24 )

A zase američan, který natočil ze svého ufa yettiho.

turan ( 16. června 2016 07:08 )

Všetkým "záhadologom"odporúčam odpovede na otázky typu:-aby nejaký druh prežil musí ho byť určitý a vačší počet cca 200-300 kusov,títo jedinci musia zomierať a ostávajú po nich mŕtvoly to platí aj o Lochneske,Yetim a pod!Ozaj všimli ste si že Lochneska už "vymrela"?

vrahrychtar ( 16. června 2016 00:12 )

Zeman na Vysocine...🐗🍖🍹

Zobrazit celou diskusi