Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Islámský fanatik z Orlanda byl sám gay! 49 lidí zavraždil ze msty, nikdo ho neměl rád, tvrdí exmanželka i spolužák

Autor: lm - 
14. června 2016
10:29

Útočník z Orlanda byl zřejmě sám homosexuál. Omar Mateen (†29) v neděli po půlnoci postřílel 49 lidí v gay klubu. Podle bývalého spolužáka, kterého střelec pozval na rande, chtěl někam zapadnout, ale nikde ho nepřijali.  Náznaků si údajně všimla i jeho exmanželka.

Omar Mateen (†29) v neděli kolem druhé ráno vtrhl do orlandského gay klubu Pulse a poloautomatickou puškou tu začal střílet do návštěvníků. Na místě zastřelil 39 lidí, dva zemřeli venku a zbytek v nemocnicích nebo na cestě do nich. 53 lidí bylo raněno a mnoho z nich stále bojuje o život. Podle otce střelec nesnášel homosexuály, pravda je ale možná ještě více šokující.

Exmanželka střelce, která se s ním rozvedla kvůli jeho násilnické povaze, si myslí, že Omar byl sám homosexuál. Prý si během manželství všimla jistých náznaků a otec Seddique Mir Mateen Omara před ní několikrát osočil, že se chová jako gay.

Bývalý spolužák střelce z policejní akademie sdělil deníku Palm Beach Post, že ho Omar Mateen kdysi pozval na rande. Párkrát si spolu vyšli, byli spolu i v gay klubech. Podle něj byl Mateen utajený homosexuál a velmi podivná osoba. „Chtěl někam zapadnout, ale nikdo ho neměl rád. Byl společensky neohrabaný,“ sdělil muž, který si nepřál být jmenován.

Střelec z amerického Orlanda Omar Mateen byl v gay baru Pulse, kde rozpoutal v neděli krvavý masakr, poměrně častým návštěvníkem. S odvoláním na očité svědky to uvedl místní list Orlando Sentinel (OS). „Někdy šel do rohu, seděl sám a popíjel, jindy se opil tak, že byl hlučný a agresivní,“ řekl listu OS Ty Smith, který Mateena v klubu viděl prý nejméně v tuctu případů. Podle jiného svědka tam chodil nejméně tři roky. Podle dalšího návštěvníka klubu Kevina Westa střelec používal seznamovací aplikaci oblíbenou u homosexuálů.

pupak ( 14. června 2016 18:35 )

Neměly ho rády ženy, tak to zkusil s muži, ti ho také rádi neměli... Prostě zoufalec.

marlen52 ( 14. června 2016 16:32 )

bože to ta naše vláda nevidí co muslimové dělají proč je nestopnou.jestli je tady chce unie tak ať si je klidně vezme do Bruselu.proti tomu nic nemám ale tady je rozhodně nechci.kdo uznává právo šaria ten z nás dělá podřadnou rasu.už jen tím jaký mají názor na ženy s tím nemůžu souhlasit.

sores ( 14. června 2016 16:24 )

Jen ať černý dávají zabrat bílým, vždyť bílým nevadí a vychází jim vstříc!Dostávají vysoké dávky toleruje se jim několik manželek a hranice jsou dokořán, bílý je nevrací zpět,naopak se o ně hezky starají, poděkování od nich je a bude znásilňování,zabíjení a že si nás podřídí. Kdy už konečně bílý procitnou?????

nicnezpravda ( 14. června 2016 15:38 )

Násilné chování ke gayovi nesedí..to spíš k heterosexuálovi..málokterý gay se chová násilně..spíš třeba pokřikuje jako Vladko,ale k fyzické agresi se nesníží..

nicnezpravda ( 14. června 2016 15:35 )

bisexuální orientace neexistuje,jen chování..každý je buď hetero nebo gay,nic mezi tím..nelze mít dvě orientace současně..

Zobrazit celou diskusi