Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Diktátorovi poskokové psali do bločků jako diví. Kim Čong-un vyrazil opět na inspekci

Autor: shp - 
6. června 2016
17:54

Poddaní se třásli o své krky! Severokorejský vůdce Kim Čong-un opět vyrazil na inspekci. Navštívil dětský kamp, továrnu na sportovní náčiní a výrobnu mýdel. S sebou měl tradičně armádu poskoků, kteří si zapisovali jeho myšlenky do bločků jako diví.

Scénář inspekcí je vždy stejný. Řadoví Severokorejci, kteří živí své hladové rodiny, se dopředu otřásali tím, co si na ně Kim Čong-un vymyslí.

A jakmile došlo na věc, bylo to stejné divadlo jako kdykoliv jindy. Všichni museli předstírat, že když jde o vůdce, tak co slovo, to perla. Všechna jeho moudra si zapisovali jako smyslů zbavení.

Kdyby to neudělali, čekal by je trest. Poslední Kimovy inspekce poukázaly navíc na dvě zajímavosti. Jde především o zhoršující se zdraví diktátora. Zaprvé se neodnaučil kouření a v přestávkách pálil jednu cigaretu za druhou.

Druhým faktem je, že stále nosí dioptrické brýle. Jeho zrak se tak zhoršil a svým poddaným tak dal najevo, že není tak všemocný a neohrožený, jak se v Severní Koreji říká.

jabadabadu ( 7. června 2016 00:12 )

Myslíš to které je namalované na zdi ?

auslak ( 6. června 2016 21:10 )

tam si to musí zapisovat a tady bude mít Ovčák svůj kanál kde budou spolu debatovat na hradě a nemusí si to ani zapisovat

vosavopruz ( 6. června 2016 19:26 )

Kdyby tam přiletěl Chuck Norris,tak si píše poznámky diktátor Kim,jinak by bylo zle

asijo ( 6. června 2016 18:43 )

ČT jeho vzor.

Ruudazvostravy ( 6. června 2016 18:13 )

 No kchůrva,tendle Kymčok dovede dycki přýjemně překvapyt.Uš abi slepyl dohromady ňákou tu rachejtly,abi s ní těm emerykánckejm psům vodrolyl f Ňůjórku pár paneláků.

Zobrazit celou diskusi