Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lesbické matky tyranky: Chlapce (†2) utýraly k smrti, další dva mučily!

Autor: erd - 
5. června 2016
21:26

Otřesný případ šokoval Skotsko. Lesbický pár Rachel a Nyomi Feeovy byly odsouzené za vraždu syna Liama (2) a týrání jeho dvou sourozenců. Chlapec podle serveru TN.cz utrpěl zranění podobná autonehodě, jeho dva malí sourozenci byli dlouhodobě mučeni.

Malý Liam, jehož tělíčko bylo objeveno už v březnu 2014, zemřel na poranění srdce, které utrpěl v důsledku opakovaného bití do hrudi. Na jeho těle byly známky mnohačetných fraktur v oblasti rukou a stehenní kosti.

Ze smrti bratříčka přitom matky usvědčili přeživší sourozenci. Z jejich výpovědi doslova mrazí. Zrůdy je zavíraly do provizorních klecí, přivazovaly k topení nebo nutily jíst vlastní zvratky!

„Přivázala mě k židli takovým růžovým páskem. Bylo mi špatně, zvracel jsem do lavoru a ona mě to donutila sníst. Pořád jsem to vyplivoval zpátky a ona mě pořád nutila. Blinkal jsem pořád dál,“ znělo otřesné svědectví jednoho z týraných chlapců.

Chladnokrevnost obou dokresluje i neuvěřitelný alibismus. Matky se zprvu vymlouvaly, že dětem zranění způsobil chlapec, o kterého se údajně staraly. A na internetu se pokoušely vyhledávat hesla typu „za jak dlouho zemřete se zlomenou nohou“ nebo „mohou být spolu manželky ve vězení“.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

spania ( 6. června 2016 12:17 )

Co to je za ženský...?I když ono už od pohledu je vidět,kam asi jejich inteligence sahá...Když chtěly jenom *** a lízat se,tak neměly mít děti nebo se jich měly vzdát.Jak se takhle mohou ženy chovat,to opravdu nepochopím

pepen ( 6. června 2016 06:52 )

Doufám,že ty šeredný zrůdy dostanou trest ,,smrti,,!!!Denně v lágru budit ve 3 ráno,bez jídla, běhat polévat studenou vodou a bičovat!!!Pořád jim připomínat co provedli!!!!

marianskelazne ( 5. června 2016 22:23 )

odporne zrudy uz od pohledu, hnus! to bych rada vedela, co vyfasujou, kdyz uz nic jineho.. fuj

Zobrazit celou diskusi