Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jezídka (11) na prodej za 215 tisíc, je ještě panna, nabízel ISIS

Nejmenovaná jezídka
Nejmenovaná jezídka  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
3. června 2016
18:15

Je krásná, umí to s ručními pracemi a navíc je ještě panna! Tak vychvalovali teroristé teprve jedenáctiletou jezídku, kterou v Iráku nabízel ISIS v aukci za v přepočtu 215 tisíc korun. Nabídku dostal na mobil i Syřan Abdullah Shrem. Jenže jemu nešlo o nic jiného než o záchranu sexuálních otrokyň.

Shrem býval úspěšným obchodníkem, dokud do Sýrie nepřišla válka a ISIS unesl padesát jeho příbuzných. Syřan se proto rozhodl, že se pustí do záchrany nebožáků unášených teroristy, informoval server CNN.

Když se s teroristy zkontaktoval, zjistil, že ke každé nabídce jsou přiloženy všechny informace a dokonce fotografie. Pro teroristy nebyli otroci a sluhové ničím jiným než zbožím.

Jednou z 240 lidí, které se Shremovi podařilo zachránit, byla jiná irácká jezídka. Z té si teroristé z ISIS udělali sexuální otrokyni. Její sedmiletá dcera jim musela montovat bomby. Každým okamžikem jí hrozila smrt.

Prosila jsem ho, aby si pospíšil a dostal nás pryč, než bude dceři osm let a vezmou si i ji (jako sexuální otrokyni),“ vylíčila zachráněná žena. Shrem uspěl. Všechny nabízené otrokyně však vysvobodit nemohl…

oliiiii3 ( 9. června 2016 19:35 )

Jsi pekny c u r a c e k mozek mas zrejme v y m r d a n y nebo ti pero nefunguje. Zrejme takhle uvazuji i ISIS. Proto jsou ta debilni.

Zobrazit celou diskusi