Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Spadla z 30metrového útesu a krvácející přežila 28 hodin v bolestech. Sestřička se už loučila s životem

Autor: shp - 
1. června 2016
20:20

Rozhodla se, že zdolá skaliska v Cane Beds ve státě Arizona. Při náročném výstupu se však 25letá zdravotní sestra Amber Kohnhorst zřítila z výšky 30 metrů a zůstala napospas zraněná v bolestech. Při pádu utrpěla tři fraktury na zádech a o skálu si rozdrtila pánev. Přesto přečkala 28 hodin, než přišla záchrana.

Amber při výstupu špatně došlápla a následně se zřítila z 244 metrů vysokých skal. Naštěstí dopadla na výběžek 30 metrů od místa, kde sklouzla. Přesto utrpěla velmi vážná zranění.

Nemohla jsem najít své stopy, takže jsem začala panikařit. Zavolala jsem záchranku, ale nebyl tam signál. Potřebovala jsem najít cestu dolů,“ řekla zdravotní sestra z Rochesteru v Minnesotě TV Fox 13. Po dopadu na chvíli omdlela.

Pomoc však dlouho nepřicházela. Zraněná a krvácející Amber si už myslela, že je s ní amen. Mladá žena pískala na píšťalku, kterou měla s sebou, ale marně. Pomoc ne a ne přijít. Pomalu se tak začala loučit se životem a svými blízkými.

Napsala jsem svým rodičům, že mi to je líto, že jsem se snažila pískat na píšťalku. Ale spadla jsem. Bylo to moje sbohem,“ dodala Amber. Zraněnou zdravotní sestřičku ale nakonec našel pátrací vrtulník, který byl vyslán na místo, kde se ztratila. Nyní se Amber ze svých zranění pomalu zotavuje.

janka69 ( 1. června 2016 22:59 )

 stále žasnem nad takými to hlúpymi ľudmi , ktorý chodia do hôr a na skaly sami a tak robia záchranárom totálne peklo.....mali by normálne dostať riadne mastné pokuty a všetko si samy zaplatiť .. celú záchranu....

Zobrazit celou diskusi