Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodiče kluka, kvůli kterému zastřelili gorilu: Otec kriminálník, matka bez soucitu!

Autor: štš - 
31. května 2016
18:26

Michelle Gregg a Deonne Dickerson. To jsou rodiče čtyřletého klučiny, který spadl v americké zoo do výběhu goril, kvůli čemuž musel být vzácný samec Harambe zastřelen. Rozlícená veřejnost je viní ze smrti vzácného zvířete a ptá se, proč rodiče své dítě pořádně nehlídali.

Vyšlo najevo, že rodiči, jejichž nehlídaný syn se v zoo v Cincinnati skutálel k Harambemu, jsou Michelle Gregg (32) a Deonne Dickerson (36). Jenže kdo by čekal, že po záplavě nenávistných vzkazů vyrukují alespoň s náznakem omluvy, pletl by se.

Michelle, která má s Dickersonem čtyři děti, totiž na Facebooku zveřejnila totálně scestnou reakci: „Děkuji všem za modlitby a podporu. (…) Můj syn je v pořádku, má jen pár škrábanců, ochránil ho sám Bůh,“ psala, jako by vůbec netušila, která bije. „Společnost rychle odsuzuje rodiče, kteří spustí své děti z očí, ale kdo mě zná, ví, že svá děcka úzkostlivě hlídám,“ pokračovala a pak přidala největší »perlu«: „Nehody se stávají a jsem ráda, že v ten den byli správní lidé na správném místě.“ O zbytečné smrti Harambeho se slůvkem nezmínila.

Video  Samec gorily Harambe byl zastřelen poté, co do jeho výběhu spadlo dítě.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Není tedy divu, že počet těch, kteří v internetových peticích žádají trestní stíhání rodičů, dál roste – obzvláště když se objevily nové záběry z incidentu, ze kterých vyplývá, že gorilák chlapci nechtěl ublížit, naopak ho chránil… Mluvčí policie v Cincinnati však prohlásil, že rodiče neobviní. Už přes 300 tisíc lidí ale podepsalo internetovou petici s názvem „Spravedlnost pro Harambeho“.

Zatímco Michelle Gregg pracuje jako pomocná síla ve školce a má čistý trestní rejstřík, Dickerson donedávna platil za kriminálníka. Souzen byl za rvačky, vloupání, výtržnictví, obchodování s drogami a držení střelných zbraní. Za únos si dokonce odseděl rok.

Harambe: Smutný konec slavné gorily přehledně na Blesk.cz

joudajoudovy ( 1. června 2016 08:07 )

zamer afroamericke rodinky se nevydaril, ale stale maji nadeji na ziskani odskodneho, i kdyz nizsiho....

hanka666 ( 31. května 2016 21:21 )

To, že je člověk nadřazený nad zvířata si ovšem rozhodl člověk. Aniž bychom se zvířat ptali. My lidé, prý máme rozum. Haha, nemáme. Kdybychom ho měli, tak jsou gorily ve svém přirozeném prostředí a nemusí být zavíráni nikde v Zoo. Jenomže my tu přírodu jenom rabujeme abychom to pak vyměnili za peníze a kupovali pičičandy, které vůbec nepotřebujeme. A příroda nám nakope

hanka666 ( 31. května 2016 21:06 )

My lidé opravdu umíme jen přeměnit království na prach. Tak nádherné zvíře a kvůli blbé nenažrané, nemyslící popelnici nežije.

keckemet ( 31. května 2016 20:57 )

gorila měla žít je to ohroženy druh.bubáků je spousta

jiznicechy ( 31. května 2016 19:44 )

Tak hnusný opice žádná škoda? Vy jste zoolog, že rozhodujete, že opice málem uvláčela dítě? Zoologové jsou toho názoru, že samec by dítěti neublížil, nevoť rozeznává, že je bezbranné - a kdyby zaútočit chtěl, dává to nejprve najevo a tady se nic takového nestalo. A nakonec - člověk je pomalu vyhubí, zavře je namísto svobodného volného života do ZOO, kde působí k jeho pobavení a protože si vyžraná americká prasnice, jejíž potomci budou pro tuto planetu stejně naprosto bezcenní, neumí dítě pohlídat - tak je budeme střílet? Zvláštní je, že gorilí matka by své mládě hlídala jako drahokam - pak že je jedno, jací jsou rodiče!

Zobrazit celou diskusi