Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Černá minulost vražedkyně v bikinách: Vždycky lovila boháče, vzpomíná kamarád

Autor: shp - 
30. května 2016
09:51

Zavraždila svého milionářského expřítele Andrewa Bushe (†48) a španělský soud ji uznal vinnou. Kolik let stráví slovenská modelka Mária Kukučová (26) za mřížemi, ještě nerozhodl. Bývalí kamarádi blondýnky soudní stání s napětím sledovali. Příliš v dobrém na ni ale nevzpomínají.

Většina z nich nyní jen kroutí hlavou nad tím, do jaké situace se to jejich dávná kamarádka vlastně dostala. Kukučová pochází z obce Nové Bošáce v okresu Nové Město na Váhem, kde vyrůstala společně se svým bratrem.

Na střední školu chodila do Trenčína. Není tedy překvapením, že právě tam měla nejvíc kamarádů a známých. „Ona byla na škole jako dáma. Pravdou je, že byla velmi pěkná a chlapi se kolem ní motali, jak to bylo jenom možné,“ vzpomíná spolužačka pro Nový Čas.

Na krásnou spolužačku nezapomněl ani kamarád Peter. „Když jsme chodili po barech, všímala si jenom bohatých. Nebyla zlá, ale držela si odstup od každého. Právě možná to z ní mohlo dělat namyšlenou,“ říká Peter. „Dalo se s ní pokecat o všem. Jejím snem bylo cestování,“ pokračuje.

Sledoval jsem tu kauzu celý minulý týden, jsem z toho prostě šokovaný. Zničila si celý život. Až vyjde z vězení ven, co z toho života bude mít? Ztratila nejkrásnější roky. Zda jí to za to stálo, musí vědět,“ dodává Peter. Více už o modelce prozradit nechtěl.

spania ( 30. května 2016 12:45 )

Hezká holka,ale zlatokopka.A co z toho nakonec měla...?

hanka666 ( 30. května 2016 11:52 )

Milionářů je málo a zlatokopek hodně. Ta to nemohla vydýchat, protože žádného dalšího sponzora nesehnala. Až vyleze, bude z ní stará, nepotřebná ženská.

Zobrazit celou diskusi