Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Gymnasta naboural vůz, který mu koupili rodiče: Ze strachu se oběsil

Autor: shp - 
28. května 2016
21:23

Byl to mladý a nadějný gymnasta, který ve sportovním světě začátečníků slavil úspěchy. Jenže pak udělal něco, co nikdo nikdy nepochopí. Brit Ruslan Gutu (18) spáchal sebevraždu. Jenom proto, že naboural auto, které dostal od svých rodičů jako dárek.

Se svým vozem naboural Ruslan do luxusního Land Roveru a bál se to říci rodičům. Jedinému člověku, kterému se svěřil se svými obavami z průšvihu, byla jeho přítelkyně Athena La.

Řekl mi, že řídil své nové auto a naboural s ním do Land Roveru. Třásl se, když mi to říkal. Bylo úplně nové a opravdu se strachoval. Nechtěl, abych to řekla jeho rodičům, protože se bál, že by musel platit za poškození,“ prohlásila dívka.

Zdálo se, že auto je jediná věc, která ho trápí, ale říkal, že je osamělý. Řekla jsem mu, že má svou rodinu, mě a své přátele. Když jsem zmínila přátele, rozrušilo ho to. Myslím, že si je odcizil kvůli změnám nálad,“ pokračovala Athena.

Zeptal se mě, jestli nemám lano nebo nějaký paracetamol. Zeptal se mě, kolik si musí paracetamolu vzít, aby se s ním předávkoval. Řekla jsem mu, že je hloupý,“ dodala Athena. Bylo to to poslední, co mu kdy řekla.

Mladíka našli později oběšeného v lese. Smyčku si uvázal kolem větve jednoho ze stromů. Rodiče Ruslana i jeho přátelé jsou zdrcení a nedokážou jeho zkratovité jednání pochopit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

1pravda1 ( 28. května 2016 22:47 )

A kolikrát ho rodiče zfackovali za špatné známky ve škole, že byl tak vystrašený z vlastních rodičů a kolikrát mu řekli, běda tobě, jestli to auto nabouráš atd. to musel být velký strach i v dospělosti!!!

Zobrazit celou diskusi