Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vražedkyně v bikinách viděla mrtvolu expřítele, kterého zastřelila, a zhroutila se. Od soudu ji vyvedli

Autor: shp - 
25. května 2016
10:17

Byla to ona, kdo vypálil ze zbraně. Přesto někdejší slovenská modelka Mária Kukučová (26) neustála v soudní síni pohled na fotografii svého zakrváceného expřítele Andrewa Bushe (†48), kterého zabila. Jakmile viděla jeho mrtvolu, propukla v pláč a zhroutila. Ze soudní síně ji museli vyvést.

Nevystřelila jsem se záměrem zabít ho, nechtěla jsem mu ublížit. Neměla jsem zbraň v ruce, když jsem vyběhla z domu, nevím, kde jsem ji nechala,“ opakovala Kukučová druhý den u soudu, který projednává její obvinění z vraždy. V roce 2014 pronásledovala svého milionářského britského expřítele s jeho tehdejší láskou do Španělska, kde ho po hádce zastřelila. Stále tvrdí, že to bylo v sebeobraně.

Kukučová následně vysvětlila, proč se k celé události sama nepřihlásila na policii. „Zkontaktovala jsem se s kamarádem Petrem, odešla jsem do Madridu a odtud na Slovensko. Bála jsem se o sebe a svou rodinu, chtěla jsem se ubezpečit, že je v pořádku. Po návratu na Slovensko jsem se sama přihlásila na policii,“ uvedla blondýnka.

Když u soudu ukázali fotografii Bushovy mrtvoly, zhroutila se. Hystericky plakala tak, že jí museli ze soudní místnosti vyvést. Pro Kukučovou je soudní stání velmi emotivní. Zhroutila se totiž jak v první, tak i druhý den soudu. Rodina Bushe tvrdí, že je blondýnka labilní, extrémně žárlivá a milionáře využívala kvůli penězům.

Můj otec uměl zabezpečit partnerkám skutečně kvalitní život,“ řekla u soudu Bushova dcera Ellie. Ta vypovídala proti Kukuočové společně se svou tetou Rachel (44). U soudu promluvila i Maria Korotajeva (23) – Bushova někdejší přítelkyně, která s ním byla ve španělské vile v době jeho smrti.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vseznaleksenior ( 25. května 2016 19:31 )

Tadfy jsem nekde cetl, ze ta Ruska mela na rukou strelny prach..Od b TZarase Bulby az doposud, vse pootomci Il.Muromnce..

gabreta ( 25. května 2016 17:50 )

"Jednou si dole jednou nahoře", jak se zpívá v písničce Jaroslava Ježka! Nahoře už holka byla, teď si odskouší tu druhou stranu!

zelvik22 ( 25. května 2016 15:43 )

svým způsobem se jí nedivím, najít svého bývalého s takovou ošklivou rusajdou... brrr, taky by to ve mě vřelo. Každopádně to ji neomlouvá. Ani ten ex nebyl takový hezoun aby kvůli němu střílela

vseznaleksenior ( 25. května 2016 15:39 )

Hej.. Alebo som ospaty, alebo som chorY... Tebe dobre, Ty vsetko vies

kov3 ( 25. května 2016 15:27 )

A ďalšia "múdrosť" od teba...Keď už , tak správne je : Verba movent, exempla trahunt. Ukončil si aspoň prvý ročník toho gymnázia ?

Zobrazit celou diskusi