Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražedkyně v bikinách se rozplakala u soudu: Zabila jsem ho v sebeobraně, naříkala

Autor: shp - 
24. května 2016
13:26

Vždycky vystupovala jako sebevědomá blondýnka, které není luxus cizí. Jenže jakmile ji její zámožný milionářský britský přítel Andrew Bush (†48) odkopl, vše se změnilo. Jejich spor skončil jeho smrtí a byla to právě slovenská modelka Mária Kukučová (26), která držela v rukou vražednou zbraň. Teď je z ní troska. Obžalovali ji z vraždy a první soudní stání neustála a zhroutila se.

Bush si rychle našel za Kukučovou, kterou pozůstalí po něm označují za psychicky labilní, svůdnou náhradu – mladší Rusku Mariu Korotajevu (20). Tu vzal do své honosné vily ve Španělsku. Jenže Kukučová je pronásledovala, a když svého expřítele konfrontovala, skončilo to jeho smrtí.

Slovenka pláchla za pomoci tehdejšího milence do domoviny, ale země ji vydala zpátky. To se psal rok 2014, nyní konečně začal soud a Kukučová chce vše uhrát na sebeobranu. „Namířil na mě zbraň a řekl: Tady to vše končí,“ prohlásila blondýnka u soudu a rozplakala se.

Zbraň nevypálila a já jsem se na něj vrhla. Nevím jak, ale jak jsme se prali, získala jsem zbraň a ta vypálila. Výstřel mě ohlušil,“ pokračovala uplakaná blondýnka. Soud s ní nadále pokračuje. Pokud bude usvědčena z vraždy, hrozí jí až 25 let za mřížemi. Doposud byla vězněna ve španělské věznici.

vseznaleksenior ( 25. května 2016 18:58 )

Poslouchejte....je to In Dubio pro Reo nebo in Certasd pro Reo... Napsal jsteč to hezky...Ja bych je vodstrelil obas... Rychlew si to prectete nez to sm,azou..

kinki ( 24. května 2016 17:54 )

Nechcem sa zastavat blondynky zo Slovenska, ale cely pribeh ma nejasny koniec, ked si uvedomite ze existuje vela variant ako to mohlo v skutocnosti byt. Busch nebol neviniatko. Dokonca mal vraj prsty aj v nekalych obchodoch. Zistilo sa, ze tie jeho zlatnictva nevynasali a uz vôbec nemohli vynosy z nich kryt jeho nakladny zivot. V Spanielsku kde byval je stvrtou mafianov z celého sveta. Aj ruských. Kukucova ked odchadzala,podla vypovede, sa vôbec nepresvedcila ci ho v skutocnosti zabila. Niet divu, bola riadne rozrusena. Takze kludne ho zabit mohla aj ta mlada Ruska, ktora tiez nema cisty register. Navyse sa po incidente pisalo, ze na jej rukach sa nasli stopy pusneho prachu. Takze moznosti ako sa to v skutocnosti stalo je viac. Mohla ho zabit, ale aj nemusela. Kazdopadne by som nechcel byt v jej kozi. Tym skor, ze my ludia z Ost block-u sme u nich vzdy len ludia druhej kategorie, takze trest bude urcite vysoky.

bandour ( 24. května 2016 16:40 )

 myslim.ze zlatokopka ukončila nadlouho zivnost

aentoni ( 24. května 2016 15:13 )

Jsou to všecko hurvy.

hanka666 ( 24. května 2016 14:23 )

Slovenská zlatokopka. O havíře by se tak nervala, dobře jí tak náně

Zobrazit celou diskusi