Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

ISIS rozpustil 25 lidí v kyselině. Jeho nepřátelům rozežrala vnitřní orgány

Autor: mb - 
20. května 2016
11:00

Teroristé z takzvaného Islámského státu vymysleli další hrůzný způsob popravy. Islamisté zaživa rozpustili v kyselině 25 mužů, kteří údajně byli špiony pracující pro iráckou armádu. K hrůzné události došlo v Mosulu, který je baštou Islámského státu v Iráku.

„Teroristé z Islámského státu popravili 25 obyvatel Mosulu, obvinili je ze špionáže a kolaborace s iráckými jednotkami. Přivázali je provazem jeden k druhému a pak je ponořili do nádrže, která byla napuštěná kyselinou dusičnou. Nechali je tam, dokud jim kyselina nerozežrala vnitřní orgány,“ prozradil zdroj iráckým médiím.

Islámský stát stále ovládá značné území v Iráku i Sýrii, ale jak syrské, tak irácké jednotky v poslední době zaznamenaly úspěch v boji proti teroristům. Mosul – bašta islamistů v Iráku, se údajně nachází pod zvýšeným tlakem irácké armády. Americký generál Joseph Votel prohlásil, že v Iráku Islámský stát ztratil zhruba 40 procent území.

V souvislosti s klesající morálkou a územními ztrátami Islámský stát přitvrzuje v brutalitě trestů, které se nyní nevyhýbají ani spolubojovníkům. Před pár týdny radikálové zaživa pohřbili své spolubojovníky jako trest za „dezerci a zbabělost na bojišti.“

pepazdepa2 ( 20. května 2016 15:03 )

Debilové kode mnou (cid2000, carmin) blábolí o CIA, přitom na fotkách každý pozná, že džihádisti jsou vyzbrojeni sovětskými samopaly Kalašnikov AK-47.

Ruudazvostravy ( 20. května 2016 13:45 )

Paráda,tak von je ten Čýhát na poslední cestě eště poh-HNO-jyl?

cid2000 ( 20. května 2016 13:21 )

Teroristická ISIS je výtvor americké C.I.A. proti Sýryi,Rusku a Iránu!To už je dnes veřejné tajemství!Navíc je silně podporuje Erdoganovo Turecko a Saudská arábir s Katarem.Saudové dělají špinavou práci za USA,protože jim to dluží za 11.září !!!!Samozřejmě, že náš Srábotka mlčí a nechá se hladit po hlavičce do vyhlazení!!Tyhle a podobné články jsou více méně řízené články pro ovce z Evropské unie!!!Přitom ti zločinci,kteří umožnili vznik ISIS jsou vysmátí a dávkují lidi strachem přes zkorumpovaná média a straší a straší!Jen Rusko jim na chvilku udělalo čáru přes rozpočet,že jim v sýrii ty jejich demokratické ISIS rozbombardovalo i s agentama C.I.A.!!Proto se USA rozčilovalo,protože Rusko jim tam těma bombardérama oddělalo řádku jejich amerických poradců C.I.A.!!!!Asi tak celá slavná teroristická ISIL/ISIS!Jsou to jen hrátky USA a EU veřejnosti!Jak donutit všechny vlády v EU a NATO zbrojit, zbrojit a zbrojit proti jako ISIS,ale jde ve skutečnosti o Rusko, jeho nekonečnou ropu s plynem!!!!!!NATO se veřejně spolčilo s ISIS, banderovcema a ukro-nacistama jen aby zničilo Rusko!!!Jenže US trotl si neuvědomuje,že zničit Rusko sice asi lze, ale vítězem více méně nebude nikdo....asi jen pár vyvolených VIP osob miliardářů v podzemních bunkrech(ale jak dlouho než se tam sežerou a povraždí vzájemně z ponorkové nemoci)!!Radioaktivita zničí všechny lidské buňky jako fííík!!!Jen US kr.e.t.é.n. si pořád zahrává s olejem a obkličuje Ruské hranice ze všech stran,jezdí provokovat na hranice pobřežních vod na druhou stranu světa dráždit rusa,vyvolává konflikty na hranících Ukrajiny zkrz banderovce, nebo využívá Gruzínce atd.Jen bl.b.o.v.é. jako je náš národ budeme dělat kanónfutry,obětní beránky s Rumuny,Bulhary,Slováky,Ukrajinci,Polákama, Gruzíncema atd!

lunatic ( 20. května 2016 11:52 )

Pro cestu na onen svět to rozhodně vyjde levněji,než koupě letenek

Zobrazit celou diskusi