Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Děsivý útok v Londýně: Polský znásilňovač vlekl zbitou oběť pod kola autobusu!

Autor: ljš - 
18. května 2016
23:07

Brutální útok, který nemá obdoby! Polák Damien Pankiewicz (37), který byl ve své rodné zemi odsouzen za znásilnění, v Londýně napadl muže, kterého nikdy před tím neviděl, a odtáhl ho pod kola právě přijíždějícího autobusu.

K napadení došlo loni v létě, ale až nyní se o něm dozvěděla veřejnost, protože Pankiewicz stanul před soudem. Ten ho bez milosti poslal na 12 let za mříže, po jejich odpykání bude ze země vyhoštěn.

Polák neměl k napadení muže, který trpí poruchou učení, vůbec žádný důvod. Přesto do něj začal na zastávce městské hromadné dopravy bezhlavě bušit a pokračoval i poté, co se muž v bezvědomí složil k zemi. Po chvíli ho Pankiewicz popadl za krkem a táhl ho doprostřed rušné ulice přímo pod kola autobusu. Jeho řidič naštěstí dokázal zastavit.

Když policisté agresivního Poláka dopadli, měli s ním ještě co dělat. V autě totiž rozbil hlavou okýnko. U soudu pak nařčení odmítl a tvrdil, že mu oběť ukradla telefon. Záběry z pouliční kamery, které zveřejnil deník Daily Mail, ho ale jasně usvědčují.

turan ( 19. května 2016 11:45 )

Zabudol si na ministra financii Babiše!Niekto musí vládnuť sedlákom!

gemino ( 19. května 2016 09:18 )

Jak píše autor, to je, bohužel, novodobý úřední jazyk v Praze. Slováků je tu nasáčkovaných tolik, že je jich už víc než Čechů. Co se taky divit. Slověna primátorkou, slovenský estébák Bureš ministrem, na ulici slyšíš jen tatarštinu zpod Tater a ruštinu. Kam jsme to dopracovali...

tvujosudzmrde ( 19. května 2016 08:49 )

VŠECHNY POSTAVIT KE ZDI A BEZ MILOSTI POSTŘÍLET I S RODINAMA!!!!!

turan ( 19. května 2016 07:45 )

Nééé!To je Pražština!

erikcom ( 19. května 2016 07:43 )

to je turečtina??

Zobrazit celou diskusi