Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Přítel Jany, která ukrývala miminko v mrazáku: Nevěřím, že to mohla udělat!

Jana (32) měla dva roky v mrazáku mrtvé miminko.
Jana (32) měla dva roky v mrazáku mrtvé miminko.  (Autor: TV Markíza/TVNoviny.sk)
Autor: erd - 
14. května 2016
13:32

K zajímavému vývoji došlo v případu tělíčka novorozence ze slovenského města Šahy, které jeho matka ukrývala doma v mrazáku. Do celé záležitosti se vložil současný přítel Jany (32), který nevěří, že jde o pozůstatky jejího dítěte!

„Jsme s Janou spolu necelý rok a nechce se mi věřit, že by to mohla udělat. Tvrdí, že to miminko není její a já jí důvěřuji,“ uvedl pro Nový Čas aktuální přítel Peter, kterého celá kauza zastihla během pobytu ve Švýcarsku.

„Určitě tam nebylo, vždyť jsem dával do mrazničky ryby,“ objasňuje Janin druh. O jejím porodu mrtvého miminka však věděl. „Porodila v nemocnici a dítě bylo normálně pochované,“ dodal. Podle něj je za vším Janin expřítel, který tak činí ze žárlivosti.

V případu začíná být mnoho nejasností. Nález tělíčka ohlásil minulý týden Janin expřítel, který jí ale údajně tělíčko sám před čtyřmi měsíci přivezl z Maďarska, kde spolu bývalí partneři dříve žili a kde také k porodu došlo.

Expřítel mrtvolku údajně Janě předal se slovy, že je to její starost a nechce s tím mít více společného. Janu, která nevěděla, jak celou situaci řešit a bála se obstrukcí ze strany úřadů, tak nenapadlo nic lepšího, než tělíčko opět strčit do mrazáku. Mrtvolka tak po mrazácích kolovala téměř dva roky.

Video  Reportáž TV Markíza o otřesném případu  - TV Markíza/TVNoviny.sk
Video se připravuje ...

„Byla jsem v sedmém měsíci, ale těžce jsem pracovala. Najednou jsem začala rodit a už jsem nestihla jít do nemocnice. Chlapeček se narodil mrtvý. Nevěděla jsem, co mám dělat. Neměla jsem peníze na pohřeb. Přítel proto vymyslel, abychom ho dali do mrazáku,“ vysvětlila Jana slovenskému portálu Čas.sk.

Žena, která po rozchodu opět přesídlila na Slovensko, je matkou dalších tří dětí ve věku 12, 8 a 6 let. Policie ji aktuálně stíhá na svobodě. Více k případu napoví výsledky soudní pitvy, na které se momentálně čeká.

lambrika ( 14. května 2016 18:56 )

stačí DNA !!

Zobrazit celou diskusi