Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jana (32) ukrývala dva roky v mrazáku mrtvé miminko: Prý neměla peníze na pohřeb

Jana (32) měla dva roky v mrazáku mrtvé miminko.
Jana (32) měla dva roky v mrazáku mrtvé miminko.  (Autor: TV Markíza/TVNoviny.sk)
Autor: lm - 
13. května 2016
12:32

Případ trojnásobné matky Jany (32) otřásl Slovenskem. Žena doma v mrazáku ukrývala dva roky mrtvé miminko. Policistům vše řekl její bývalý přítel. Proč to Jana udělala?

K otřesnému nálezu došlo ve městě Šahy v okrese Levice. Matka tří dětí (12, 8 a 6) tvrdí, že v červnu 2014 porodila ve sprše mrtvého chlapečka, jehož tělíčko posléze ukryla do mrazáku. Prý tehdy zpanikařila, protože neměla peníze na pohřeb.

„Byla jsem v sedmém měsíci, ale těžce jsem pracovala. Najednou jsem začala rodit a už jsem nestihla jít do nemocnice. Chlapeček se narodil mrtvý. Nevěděla jsem, co mám dělat. Neměla jsem peníze na pohřeb. Přítel proto vymyslel, abychom ho dali do mrazáku,“ vysvětlila Jana slovenskému portálu Čas.sk.

Jana tou dobou žila v Maďarsku, zpět na Slovensko se přestěhovala až po rozchodu s partnerem. Expřítel ji prý před čtyřmi měsíci vyhledal a tělíčko dítěte jí přinesl s tím, že ho doma nechce. Žena prý chtěla vše napravit, ale nevěděla, jestli a jak by to legálně po takové době vůbec šlo. Miminko proto znovu strčila do mrazáku.

Expřítel ve středu vše oznámil policii a ta si pro tělíčko přišla. Podle ženy šlo o pomstu za rozchod. Jana zůstává zatím na svobodě. Soudem nařízená pitva ukáže, jestli se dítě skutečně narodilo mrtvé, nebo ho žena zavraždila.

Video  Reportáž TV Markíza o otřesném případu  - TV Markíza/TVNoviny.sk
Video se připravuje ...

djaba ( 13. května 2016 13:52 )

rancer , vy asi zpíváte často .

rancer ( 13. května 2016 13:04 )

Co jsme si v r. 1989 vycinkali, to máme. Záviděli jsme západu vysoký státní dluh, nezaměstnané, právo nemuset pracovat, (a to využívají hlavně naši snědí spoluobčané a poslanci z PS), bezdomovce, kmotrovskou mafii, vysokou kriminalitu, exekutory, justiční mafii a nenažrané soudce, politiky, feťáky, squatery, lobbisty, megazloděje, tuneláře, korupčníky, miliardáře, chudobu většiny občanů, vysoké ceny, nízké platy a důchody, zdravotnictví jen pro bohaté atd, tak jsme se jim museli vyrovnat. Ale měli volné hranice a dostatek banánů. Teď si můžeme jen zazpívat: Teď už máme, co jsme chtěli.

Zobrazit celou diskusi