Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Obětí německé zrůdy přibývá! Zavraždil dvě ženy, čtyři další věznil

Autor: lm, ČTK - 
9. května 2016
23:20

Obětí přibývá! Německý pár Wilfried W. (47) a Angelika B. (46), stíhaný kvůli dvojnásobné vraždě dvou žen, věznil a mučil nejméně čtyři další ženy, kterým se ale naštěstí podařilo z hororového domu dostat.

Případ domu hrůzy v Höxteru dále otřásá Německem. Zvrhlý pár zde ve své usedlosti v uplynulých letech věznil a mučil ženy, nejméně dvě pak zavraždil. Policisté vycházejí z toho, že motivem byl Wilfriedův požitek ze sadistické moci nad oběťmi. Spoluobviněna je i jeho bývalá manželka Angelika B. (46), která se na násilnostech podle psychoterapeuta Christiana Lüdkeho podílela zřejmě z obavy o svůj život.

Okruh obětí se bohužel dále rozrůstá. Nejdříve se policii přihlásila jistá 51letá žena z Berlína, která páru odpověděla na inzerát a v srpnu 2011 jej na tři týdny navštívila. Protože se pobyt udál bez problémů a konfliktů, navštívila jej na konci téhož roku znova. Na svobodu se pak dostala až v březnu 2012, kdy ji dvojice posadila na vlak domů. Žena tvrdí, že příležitost k útěku neměla a že mlčela kvůli strachu.

Policie je nyní podle německého deníku Bild v kontaktu s dalšími třemi oběťmi z Magdeburgu, Holzhausenu a Herfordu, které měly být despotickým mužem také vězněny a zneužívány. Bohužel to zřejmě není konečné číslo...

Wilfried hledal ženy přes inzeráty v novinách. Ty vycházely i v Česku, ale zatím se zdá, že zde byl zvrhlý pár neúspěšný.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi