Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Syn miliardáře uškrtil matku v posteli: Zdrogovala mě a chtěla sex, brání se

Autor: lm - 
6. května 2016
09:43

Rusko šokovala brutální vražda v rodině oligarchy Igora Sosina. Jeho syn Jegor (19) v rauši uškrtil svou matku Anastasii (†44). Navíc se objevily další mrazivé detaily. Student se prý po brutální vraždě bránil, že matku zabil, protože ho zdrogovala a chtěla s ním mít sex.

K brutální vraždě došlo loni v prosinci v hotelu v ruském městě Kazaň. Anastasia (†44) přijela se svým synem Jegorem (19) do Kazaně za odborníkem, který měl nezvedeného synáčka zbavit závislosti na drogách. V hotelu mezi nimi ale došlo k ostré hádce, při které Jegor svou vlastní matku uškrtil nabíječkou od telefonu.

Jegor prý následně tvrdil hotelovému personálu, že matku zabil, protože ho zdrogovala a chtěla s ním mít sex. „Škrtil jsem ji asi půl hodiny. Když byla konečně mrtvá, sedl jsem si na ni a začal ji celou silou mlátit. Mlátil jsem ji do obličeje. Padlo nejméně 20 silných úderů. Brečel jsem, když jsem ji bil, a věděl jsem, že ji tak zabíjím. Kousal jsem ji do krku a cítil její krev v puse,“ uvedl Jegor u výslechu.

Podle předběžného vyšetření trpí oligarchův syn paranoidní schizofrenií. Pokud by se to potvrdilo, pak by mohl být uznán nepříčetným a za vraždu matky by nešel do vězení.

K případu se vyjádřil i mladíkův otec Igor Sosin. Oligarcha uvedl, že si mu exmanželka často stěžovala, že syn „není zcela při smyslech“ a že je „posedlý bludy o pronásledování“.  Vyšetřovatelům sdělil, že Jegorovi často volal a kontroloval ho.

Kdo je Igor Sosin?

Ruský oligarcha je jedním ze zakladatelů stavební firmy Starik Chotabič, v Rusku vlastní síť maloobchodů, kterou provozuje spolu s OBI. Obchoduje ovšem i s oblečením, nápoji, potřebami pro domácnost či zvířaty…

Je proslulý svým opulentním stylem života – své současné ženě například koupil několikery šaty přímo od herečky Sharon Stone (57) za desítky milionů Kč.

pepen ( 6. května 2016 18:42 )

Takto dopadnou všichni ti zbohatlíci a tuneláři!!!!Parchanti se nudí-mají všeho dostatek!!!Drogy,sex i mezi sebou-k čemu tolik miliard- všichni odejdou z tohoto světa ať je chudý nebo bohatý!!!!

zarazenyprd ( 6. května 2016 17:47 )

Putinova mládež. Jinak pleskáčtí blbečkové, na té fotce není nabíječka k telefonu, ale dva USB kabely od počítače. Už jste někdy viděli kabel se třemi konci? Posserte se.

diskutujici ( 6. května 2016 16:35 )

 Kde jste to zase vykopali? Vzdyt o tom se psalo uz loni v prosinci

anka ( 6. května 2016 14:16 )

neni to o penezich, ale o moralce....

prycsvladou ( 6. května 2016 13:28 )

BLESKU ,URČITĚ MĚ ZAJÍMÁ ZPRÁVA O NĚJAKÉM RUSKÉM FETAKOVI

Zobrazit celou diskusi