Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapeček se narodil s 31 prsty, jeho rodiče nemají na operaci

Autor: shp - 
3. května 2016
05:44

Když se narodil, rodiče se nestačili divit. Na rukou a nohou totiž neměl čínský novorozenec Honghong dvacet, ale hned 31 prstů. Jeho rodiče jsou zoufalí a doufají, že se jim podaří vybrat dostatek peněz, aby měli na operaci a chlapeček měl šanci na normální život.

Maminka i tatínek jsou nyní zoufalí, protože nemají na operaci peníze. Založili proto sbírku a doufají, že se jim potřebné peníze podaří vybrat. Jsou závislí na dobrotivosti neznámých lidí. Jejich syn se totiž narodil v provincii Hunan s polydaktylií, nemocí, při níž se postižení rodí s více prsty.

Pro rodiče to byl šok, protože ultrazvuk nenarozeného miminka žádné abnormálnosti neukázal. Chlapeček Honghong se narodil s 15 prsty na rukou a 16 na nohou. Podle lékařů je šance jednu ku tisíci, že se stane něco takového.

Velkou pomocí pro rodiče je babička malého chlapečka, které je nenechala ve štychu. Nyní nezbývá tatínkovi i mamince nic jiného než čekat, jestli jim někdo pomůže. Sami na operaci totiž nenašetří.

1pepan ( 3. května 2016 09:20 )

Když už o tom prckovi víme my, tak o něm ví i celá Čína. Oni si se sbírkou peněz na jeho operaci poradí. Naše peníze zaručeně nepotřebují. Není třeba¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨posílat peníze.

Zobrazit celou diskusi