Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dívka v 16 letech plánovala zabít celou rodinu, zavraždila matku a bratry

Erin Caffey vyvraždila svou rodinu, když jí bylo teprve 16 let.
Erin Caffey vyvraždila svou rodinu, když jí bylo teprve 16 let.  (Autor: Youtube.com/ITV)
Autor: shp - 
2. května 2016
21:06

Vypadá jako andílek a její hlas je téměř božský. Za krásnou tváří Američanky Erin Caffey (24) se ale neskrývá nic jiného než čisté zlo. Když jí bylo teprve 16 let, zosnovala vraždu celé své rodiny. Její matku a bratry se jí skutečně podařilo zabít.

Caffey byla jedním z hostů nové show televize ITV Killer Women (Vražedkyně). Ta pojednává o zástupkyních něžného pohlaví, které se jako moc něžné neukázaly. Tím provádí moderátor Piers Morgan, který sebral všechnu odvahu a setkal se s vražedkyněmi tváří v tvář.

Odsouzena byla Caffey již ve věku 16 let v roce 2008. Dostala dvojnásobné doživotí a i když se bude po celou dobu trestu chovat slušně, dříve jak za 40 let se na svobodu nedostane. Ve vzduchu přitom visí jedno velké možná.

Důvodem, proč vyvraždila většinu rodiny, byla zakázaná láska. Když bylo Caffey právě 16 let, našla si nového přítele. Byla to láska jako trám, ale rodičům nebyla po chuti. Přítele ji proto zakázali. Caffey se nejdřív tvářila, že chápe, ale pak se vzepřela.

Rozhodla se, že svou hluboce věřící rodinu vyvraždí. Zabíjení naplánovala s přítelem a kamarádem. Matku Erin postřelili, ubodali a téměř jí uřízli hlavu. Třináctiletého bratra Matthewa (†13) střelili do hlavy, osmiletého Tylera ubodali samurajským mečem a otce Terryho střelili pětkrát.

Ten však přežil a doplazil se k sousedům pro pomoc. Caffey dopadli a od té doby je v přísně střežené věznici Gatesville v Texasu. „Děláte rozhovor s někým, kdo spáchal nechutně ohavné činy. Jste kousek od nich. Ona je nejvíc zlá žena, kterou jsem kdy potkal,“ prohlásil Morgan.

ejvm1712 ( 3. května 2016 17:40 )

Pěkná k u r v a! Kolik by u nás dostala jako mladistvá? Možná 20 let a ještě by ji pustili dřív.

majojo ( 2. května 2016 23:08 )

V tom případě mám jediné přání: Aby příští zrůda nebo oběti byli z jejich rodiny. Pak by jim možná bliklo světýlko.

majojo ( 2. května 2016 23:06 )

Vypadá jako andílek? (Zaúpomněli jste dodat, že blonďatý). Prdlajs, vypadá jako už ráno otrávená prodavačka z hypermarketu.

Zobrazit celou diskusi