Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nový zvrácený způsob poprav ISIS: Vraždy jako z videohry!

Autor: štš - 
28. dubna 2016
18:16

Zrůdy z Islámského státu (IS) zveřejnily další děsivé video s popravou. Tu tentokrát stylizovaly do videohry: dvojnásobnou vraždu údajných špionů nasnímaly jako střílečku z pohledu první osoby.

Zvrácený klip, natočený v Rakce, hlavním městě IS, začíná podobně jako řada předchozích. Zakuklení džihádisté dovedou odsouzence v oranžové kombinéze ke kříži smontovanému z trubek, připoutají ho k němu a přečtou rozsudek.

Pak nastává »herní« pasáž. Samotné zastřelení totiž snímá kamera, kterou má islamista připevněnou na čele. Záběr tak skutečně působí jako z populárních stříleček, kde hráč vidí očima hlavního hrdiny. Na řadu pak přichází druhý odsouzený a vše se opakuje. Navíc znovu nechybí prostřihy na dav, který vše spokojeně sleduje – včetně dětí, jimž zjevně není ani deset let… Je zřejmé, že IS tímto zvrhlým klipem, přirovnávajícím vraždění nevinných k počítačové hře, cílí právě na nejmladší generaci potenciálních džihádistů.

IS mizí peníze i bojovníci: Rekrutů je o 90 % méně

IS slábne. Podle Pentagonu se příliv nových bojovníků do jeho řad za poslední rok propadl o 90 %! Zatímco loni se do jeho služeb dávalo až 2000 lidí měsíčně, v poslední době jsou to jen dvě stovky. Navíc stoupá dezerce a podle zběhů trápí IS i finanční potíže. „Někteří čekají na žold, který je menší než dřív, celé měsíce,“ prohlásil jeden z nich.

byvalyvoliccssd4 ( 28. dubna 2016 22:18 )

...umucili ,zavrazdili ,upalovali ... před cca 700 lety. V této fázi je islám nyní. Křesťanství je už dál, říká "miluj bližního svého". Kristus učil milovat i své nepřátele. Blbe.

lesnismes ( 28. dubna 2016 20:52 )

Co ty vis o tom jak jsou vychovavani muslimove.Ty ktery jsi pravdepodobne videl muslima tak jedine z rychliku .

lesnismes ( 28. dubna 2016 20:04 )

A co krestane?Ti umucili ,zavrazdili ,upalovali a do dnes jejich reprezentanti znasilnuji deti,jsme tedy vsichni uchylni perverti ?Urcite nemuzeme odsoudit vsechny muslimy stene tak nejsou vrazi a perverti vsichni krestane. Tyto clanky jsou tehdencni k vyvolani averze vuci dane skupine lidi s odlisnou virou.V kazde spolecnosti je proste urcita skupina lidi kteri se vyzivaji v nasili,vrazdach a podobne.Cesi , syrane ci jiny narod nejsou vyjimkou.Ze se ten kdo se podili na teto propagande a ponoukani k smrtelne nenavisti nestydi.Jednou mohou potrebovat utikat pred valkou oni.Kdo vi co bude.

anno ( 28. dubna 2016 19:30 )

A ISIS podporuje Turecko, Turecko podporuje Sobotkova vláda a EU, která schválila dovoz tureckých uprchlíků, kteří můžou být i tito vrazi. Sobotkova vláda chce jetě s Tureckem bezvízový styk. Sobotkova vláda je lidskej odpad!!!!!

vosavopruz ( 28. dubna 2016 18:43 )

Videohry jsou fajn zábava,ale tohle fakt ne.

Zobrazit celou diskusi