Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hororová dovolená v Thajsku: Gang zmlátil pár seniorů, skončili v bezvědomí

Autor: lm - 
28. dubna 2016
22:15

Britský pár seniorů spolu se synem vyrazil na dovolenou do Thajska. Měla to být cesta jejich života, ale namísto toho všichni tři skončili v bezvědomí na ulici. Bezdůvodně je napadl gang mladých Thajců. Policie po nich pátrá.

Postarší pár a jejich syn slavili thajský nový rok v turistickém rezortu Hua Hin. Zhruba ve dvě ráno je bezdůvodně napadl místní gang. Ze záběrů bezpečnostních kamer není zřejmé, co potyčku vyvolalo, ale jsou pořádně děsivé.

Podle svědka incidentu, který se snažil postaršímu páru pomoci, mladí Thajci záměrně vyvolávali konflikt. Svědek chtěl pomoci postarší ženě, kterou mlátili hlava nehlava, ale nakonec skončil sám s vyraženými zuby na pohotovosti. Gang si totiž vylil zlost i na něm.

„Nikdo jiný jim nepomohl a oni skončili na ulici v krvi. Takže pokud plánujete večer venku, dávejte pozor,“ napsal svědek na internetové fórum. Podle něj skončila trojice Britů v nemocnici. Thajská policie tvrdí, že už čtveřici násilníků zatkla a po dalších intenzivně pátrá.

Video  Thajští výtržníci zmlátili britské seniory na ulici.  - YouTube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cicihala ( 30. dubna 2016 00:21 )

čím dal víc se přesvědčuju, že do těchto exotických a nedej Bože muslimských zemi mě to vůbec neláká.. Uz ani Evropa neni zčásti bezpečná , natož tam. Doufam, že víc lidi to pochopí a místním opičákům pak snad docvakne, že takto se nemůže jednat s turisty, kteří jim vozí prachy

rada42 ( 29. dubna 2016 06:30 )

Je to čím dál větší riziko jezdit mezi negramoty po světě - za ty desítky tisíc korun , mám v Česku luxusní dovolenou ... ostatní na to přijdou časem taky...

hanka666 ( 29. dubna 2016 01:09 )

Když tak vidím to video, tak letos to bude na chalupě u rodičů. Houby, borůvky, koupaliště, buchty od maminky, k tomu kávička se šlehačkou, tam se mi nic takového nemůže stát. Puntík by mu natrh trencle.

Zobrazit celou diskusi