Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Islamistům utíkají manželky: Místo poprav jim zařídili manželskou poradnu

Autor: lm - 
25. dubna 2016
19:19

Islámský stát v Sýrii si neví rady s nešťastnými ženami džihádistů. Řada z nich totiž uvažuje, že z válkou rozervané země uteče, zejména kvůli nedostatku jídla, leteckým náletům a nefunkční vodě a elektřině. Islamisté jim proto zařídili manželskou poradnu!

Nedostatek jídla, nefunkční elektřina, kontaminovaná pitná voda a neustálé letecké nálety. Manželky džihádistů jsou velmi nespokojené se situací ve válkou zmítané Sýrii. Obzvláště pro ženy, které za islamisty prchly ze Západu, je tamní život velký šok. Mnohé z nich proto uvažují, že od ISIS odejdou.

Islamisté si se zoufalými ženami neví rady a proto pro ně ve městě Rakká otevřeli manželskou poradnu. V té se jim snaží ulevit od jejich problémů. Fanatici zřejmě pochopili, že popravovat utíkající ženy pro ně není nejlepším řešením. Zvláště když potřebují nevěsty pro zahraniční bojovníky.

Zpráva přišla jen pár dní poté, co vyšlo najevo, že islamisté nechali popravit na 250 žen v iráckém Mosulu, které se odmítly stát sexuálními otrokyněmi džihádistů.

daisy.d ( 25. dubna 2016 22:41 )

Manželská poradna v IS?!!! No to mě skutečně pobavio . Takový nesmysl už jsem dlouho neslyšela. Vždyť u nich má větší hodnotu koza. Trable ženské, která je pro ně méně jak kozí trus jim dělá starosti? To je zas blábol

1pravda1 ( 25. dubna 2016 21:44 )

Afrika se stěhuje do Evropy!!! http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/401560-palermo-se-zmenilo-na-druhy-istanbul-ci-be jrut-tvrdi-starosta-sicilskeho-mesta.html

la.ma ( 25. dubna 2016 20:36 )

budeš chodit taky ?

Zobrazit celou diskusi