Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

V Rusku našli vyvražděnou rodinu: Sedmiletá holčička je v kómatu

V Rusku našli mrtvého policejního důstojníka a pět členů rodiny.
V Rusku našli mrtvého policejního důstojníka a pět členů rodiny.  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: lm, ČTK - 
24. dubna 2016
16:18

V jižním Rusku byl dnes nalezen mrtvý zástupce policejního velitele v Samarské oblasti a také těla pěti členů jeho rodiny. Podle agentury TASS mají oběti četné bodné rány.

Ve venkovském domě ve vesnici Ivaševka byla nalezena živá sedmiletá dívka, která byla převezena do nemocnice a je v kómatu.

Vyšetřovatelé se zatím k případu nevyjádřili. Kolegové mrtvého policisty podle médií spekulují, že se jejich nadřízený stal obětí msty ze strany kriminálního podsvětí.

Devětačtyřicetiletý Andrej Gošt byl v minulosti šéfem policie v Syzrani, třetím největším městě Samarské oblasti, asi 750 kilometrů od Moskvy.

amadina ( 26. dubna 2016 11:00 )

A jak to vaše dlouhý kázání souvisí s tímto článkem?

tgbg ( 24. dubna 2016 20:32 )

Fašisti stavěli koncentrační tábory a vraždili v nich lidi. Fašisti vyvolávali války. Fašisti okradli židy o jejich majetek. Fašisti byli po právu zakázáni. Komunisti stavěli koncentrační tábory a vraždili v nich lidi. Komunisti vyvolávali války. Komunisti okradli naše spoluobčany o jejich majetek:domy,živnosti,továrny,lesy,pole,dobytek,zemědělské usedlosti,mechanizaci,rybníky,louky,domy....Komunistické bestie popravovaly nevinné lidi na základě smyšlených obvinění. Komunističtí kolaboranti a vrazi pozvali do Československa ruské okupanty, kteří vraždili naše spoluobčany, stavěli si u nás svoje militaristické okupační základny a 22 let vysávali náš stát. Komunisti za 40 let své totalitní vlády dokonale zruinovali ekonomiku Československa a totálně vydrancovali nerostné bohatství Československa. Komunisti nebyli po právu zakázáni. Komunističtí pravdoláskaři mohou děkovat svému zachránci V. Havlovi a denně by mu měli nosit čerstvé květiny na jeho hrob. Bohužel. Komunisti jsou horší než fašisti, protože likvidovali svůj národ, svůj stát a prodali ho do otroctví ruských okupantů!!! Komunisti stejně shoří v pekle.

anno ( 24. dubna 2016 17:55 )

Ano, já s Vámi 100% souhlasím!!!!!!

naidka ( 24. dubna 2016 17:23 )

Takovou paseku dělají reklamy. Stránky pořád poskakují a když chci kliknout na článek, stránka popojede a kliknu do reklamy.

anno ( 24. dubna 2016 17:09 )

Tak místo kliků dělej dřepy!!!!!

Zobrazit celou diskusi