Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muslimský terapeut radí, jak ukáznit manželku: Párátkem, šátkem a odepřít jí sex!

Autor: erd - 
25. dubna 2016
21:50

Saúdský rodinný terapeut Khaled al-Saqabi natočil toto kuriózní video na začátku roku. Nabádá v něm muže, aby ženy za jejich prohřešky trestali nuceným sexuálním půstem.

Jako prostředek k dosažení poslušnosti má sloužit šátek nebo větvička na čištění zubů, tzv. sewak, která je populární v muslimských zemích a obsahuje chemické sloučeniny zpomalující tvorbu plaku. Výchova tak, zdá se, bude mít dvojí efekt, díky kterému manžel docílí rovněž pravidelné zubní hygieny své choti.

První lekcí je manželku poučit o svých (míněno mužových) právech a jejích povinnostech. Druhá lekce pak spočívá v odloučení od lože. Khaled přitom vysvětluje, že je nutné s manželkou dále setrvávat v posteli a neodcházet od ní, aby se pár nedostal do řečí. Mužům však radí, aby k ženě spali otočení zády. Třetí lekcí je samotné bití. Závažný problém vidí terapeut zejména v časté snaze žen docílit vzájemné rovnosti, což vyvolává řadu sporů.

Video jako celek působí poměrně úsměvně a je nevalné kvality. Khaled na něm sedí uprostřed lesa na židličce, ze které vypadá, že každou chvíli spadne. Instruktáž je přitom podána tak názorně a polopaticky, že ji musí pochopit i největší primitiv. Otázkou zůstává, zda jde o nadsázku či promyšlený záměr předejít domácímu násilí, protože, jak známo, v těchto končinách není o barbarské chování vůči ženám nouze.

 

kokorot ( 14. května 2016 09:16 )

Právě proto by měly dostávat víc na budku a trochu hrubší zacházení by neškodilo, - příklad z přírody - čím více psa biješ, tím víc k tobě přilne

chyba.tretiho.uctu ( 14. května 2016 09:10 )

frustraci!

lakiz ( 13. května 2016 19:55 )

no hlavně že jsi bac-bum-bac, více Tě komentovat nemá smysl

hejhej ( 26. dubna 2016 08:44 )

Trestat manželku: takové odporné chování a ponižování žen je jenom mezi zrůdnými primitivními muslimy, vyznávačí pedofilního blba Mohameda a jeho ducha Alláha.

Zobrazit celou diskusi