Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vážná dopravní nehoda v Bratislavě: Fitness trenérka celebrit bojuje o život!

Autor: lm - 
21. dubna 2016
21:52

Trenérka slovenských celebrit bojuje o život! Daniela měla vážnou nehodu v Bratislavě, při které její auto skončilo na boku. Podle svědků nebyla připoutaná.

Na křižovatce v bratislavské čtvrti Kramáre se ve středu stala vážná dopravní nehoda. Před mostem Apollo se srazila dvě auta, přičemž mercedes skončil uprostřed křižovatky a suzuki převrácené na boku.

Podle svědků může za nehodu řidička suzuki, která údajně projížděla křižovatku na červenou. Navíc řidička tohoto auta nebyla připoutaná, takže skončila ve vážném stavu v nemocnici. Hlava jí podle svědků zůstala zaklíněná mezi rámem dveří a vozovkou.

„Jednačtyřicetiletá žena utrpěla vážná zranění a byla v kritickém stavu transportována do nemocnice v Kramárech. Jednadvacetiletá žena měla úraz hlavy, byla při vědomí a skončila v nemocnici na Antolské,“ sdělil TV JOJ mluvčí zdravotnické záchranné služby Boris Chmel.

Podle Čas.sk suzuki řídila fitness trenérka celebrit Daniela. Mezi její klienty patří modelka Martina Válková či moderátor Peter Justin Topoľský.

Video  Při vážné dopravní nehodě v Bratislavě se zranila fitness trenérka celebrit.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

fotrpjotr ( 22. dubna 2016 00:29 )

Ženská za volantem je velice nebezpečná zbraň.

lesnismes ( 21. dubna 2016 23:31 )

 To je smutna a hodne stesti.Jenom chci informovat ctenare ze nase domovnice p.Blazkova dnes nestastnou nahodou uklouzla a zlomila si kotnik.

makmark ( 21. dubna 2016 23:29 )

napadlo mě, jestli si při jizde křizovatkou nedělala fotakem krasne selfíčko... jak se řika, sval není všecko, občas i jiný orgán by se měl cvičit. ... nejen celebritky

Zobrazit celou diskusi