Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dva roky hledal svou dcerku, našel ji v přístřešku pro bezdomovce i s matkou

Autor: lm - 
18. dubna 2016
23:17

Dva roky pátral po své malé holčičce, kterou unesla jeho expartnerka, a až teď se konečně dočkal! Američan Bryan Thouvenel objevil svou pětiletou dcerku v přístřešku pro bezdomovce, kde žila se svou matkou.

Bryan Thouvenel si byl se svou malou dcerkou velmi blízký. Před dvěma lety ale tehdy tříletou Harmony unesla její matka a zmizely neznámo kam. Bryan se nevzdal, začal po dcerce pátrat na vlastní pěst a dokonce pro ni složil písničku, ale bohužel se mu nedařilo ji najít.

Pak přišel zázrak. Loni mu totiž zavolal kamarád, že jeho holčičku viděl v přístřešku pro bezdomovce Armády spásy. Bryan na nic nečekal, sedl do auta a jel přes deset hodin, aby ji našel. Když dorazil do Spokane ve Washingtonu, zažádal si o svěření do péče a svou holčičku si vyzvedl.

„Bylo to jako najít jehlu v kupce sena. Bylo to velmi, velmi, velmi emocionální,“ přiznal šťastný otec televizní stanici KREM 2. 

Pětiletá Harmony se svou maminkou může komunikovat přes Skype a rovněž se s ní smí setkávat pod dohledem sociální pracovnice. „Opravdu doufám, že já a její máma dokážeme spolupracovat a dát stranou všechny naše problémy pro dobro naší dcerky. Nechci se nijak zaobírat negativními aspekty v naší historii. Tím nejdůležitějším je totiž jedna malá holčička a tohle je její život,“ dodal Bryan.

Zobrazit celou diskusi