Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dceru (4) zneužíval přímo u stolu v restauraci: Zvrhlého otce zatkla policie!

Autor: rc - 
16. dubna 2016
17:05

Pátrání, do něhož se dokonce zapojili i slavní Anonymous, je u konce! Mexické policii se podařilo dopadnout muže, který měl údajně sexuálně obtěžovat svou čtyřletou dcerku u stolu v restauraci. Tehdy odporný čin natočila tamní servírka a dala ho na internet.

Zděšená servírka natočila v jedné restauraci v městečku Villahermosa v mexickém Tabascu muže, jemuž na klíně sedí čtyřletá holčička a on jí rukou sahá za kalhotky.

Jakmile se video objevilo na internetu, rozjelo se ohromné pátrání po údajném pedofilovi, do kterého se zapojili i slavní Anounymous.

Muže se však nakonec podařilo dopadnout mexické policii. Ta podezřelého zadržela v autobusu, když se snažil pláchnout do Mexico City.

„Juan Vincente Hernandez Leon, údajný pedofil z videa pořízeného v restauraci, který byl natočen s rukou pod oblečením nezletilé, byl zatčen 11. dubna odpoledne, když cestoval autobusem,“ napsala na svůj profil na Twitteru policie.

Muž je nyní ve vazbě a malou holčičku si vzali do péče lékaři, kteří ji podrobují vyšetření. Sexuální obtěžování dívenky však popírá Leonova manželka, která tvrdí, že je její manžel nevinný a v restauraci to byla jen hra.

Žena jménem Silva Algomeda na svém facebookovém účtu sdílela video, v němž říká: „Myslíte si, že by dítě bylo tak klidné, kdyby se ho můj manžel nějak nevhodně dotýkal? Jistě že ne, holčička by na to reagovala. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zdenek_Nymbursky ( 17. dubna 2016 00:15 )

A tím chceš říct co? Že se děti mají sexuálně obtěžovat bez potrestání, protože některé z nich bude trýznit učitelku? Uvažování některých lidí nepochopím

a-z- ( 16. dubna 2016 21:46 )

Kontroluje, jestli se holka nepochc.ala a vy z něho děláte pedofila.

mikimi ( 16. dubna 2016 20:45 )

 A nemela spis servirka zavolat rovnou policii? Pokud ji slo o blaho ditete, tak mela poridit dukaz a pana nechat na miste rovnou zadrzet.

13ka ( 16. dubna 2016 20:17 )

 Video jsem neviděla, ale snad je na něm vidět, zda jí jen nerovná kalhotky, či kalhoty. Jestli to byl pedofil, přeji holčičce již klid a lásku normální rodiny...

jenda_benda ( 16. dubna 2016 17:40 )

 To je sice pravda, ale nepředpokládám, že by dotyčná četla Blesk...

Zobrazit celou diskusi