Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odvrácená strana internetových seznamek: Žena ukázala modřiny po znásilnění

Australanka varuje ženy, aby byly při internetovém randění opatrné.
Australanka varuje ženy, aby byly při internetovém randění opatrné.  (Autor: Facebook)
Autor: lm - 
15. dubna 2016
23:03

Australanka Kat Berry (31) zveřejnila na internetu šokující snímky. Mladá žena ukázala modřiny a podlitiny, které jí způsobil nápadník, se kterým se seznámila na internetu.

Kat Berry (31) se s charismatickým mužem seznámila loni na podzim. Mladá žena si s ním začala psát na internetové seznamce a úplně ji okouzlil. Rozhodla se proto, že se s ním v říjnu setká.

První schůzka probíhala téměř idylicky. Pár se sešel v restauraci a odtamtud zamířili k ženě domů, kde si dlouhé hodiny povídali, popíjeli a pouštěli si písničky. Kat poté muži řekla, že už je unavená a půjde si lehnout, ale v tu chvíli se z romantika stalo běsnící monstrum. 

Muž na Kat brutálně zaútočil a znásilnil ji. Žena si z napadení příliš nepamatuje, po probuzení ani nevěděla, co se stalo. „Nechtěla jsem pak jít ani na policii, protože to byla moje chyba, že jsem ho vzala k sobě domů,“ přiznala Kat. Nakonec ale vše nahlásila a pachatele se podařilo vypátrat.

Snímky se Kat rozhodla uveřejnit poté, co se dozvěděla, že násilník nebude obviněn. Policisté přitom zjistili, že muž znásilnil i další dvě ženy. Vždy ale použil kondom, a tak nejsou žádné přímé stopy. Sdílením fotek chce Kat alespoň upozornit ostatní ženy, aby si dávaly větší pozor, když randí přes internet.

„Je děsivé, čeho jsou někteří lidé schopní. Ze začátku byl takový přátelský a vůbec na to nevypadal,“ varovala.

y1xcvbnm ( 12. října 2016 13:13 )

to jsou kravěny , jen co je pravda

Zobrazit celou diskusi