Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Průšvih spermobanky: 36 dětí se narodilo ze spermií zločince

Z dárce, který měl mít IQ Einsteina, se vyklubal kriminálník Chris Aggeles.
Z dárce, který měl mít IQ Einsteina, se vyklubal kriminálník Chris Aggeles.  (Autor: Youtube.com)
13. dubna 2016
08:43

Problém má spermobanka v americkém státě Georgia, která pod číselným kódem 9623 nabízela sperma dárce, jehož charakteristika působila ideálním dojmem: pohledný, bez zdravotních problémů, IQ Alberta Eisteina a vysokoškolský diplom z neurologie.

Vybralo si ho 26 párů z USA, Kanady a Británie, jimž se narodilo celkem 36 dětí. Pak ale bublina praskla – kvůli administrativní chybě se rodiny dozvěděly skutečnou totožnost dárce; 39letý Chris Aggeles má několik záznamů v trestním rejstříku a soudní dokumenty naznačují i psychickou chorobu, napsal list The Times.

Pokud Aggeles právě neseděl ve vězení za novou loupež, pracoval sporadicky v restauraci připravující steaky anebo v pizzerii. Spermobanka se nyní může připravit na sérii žalob; první z nich už podala matka šestiletého syna z kanadského Ontaria.

Viní spermobanku, že chybně uvedla charakteristiku, zdravotní stav i kvality dárce. Nejvíc ji vyděsila skutečnost, že podle soudních dokumentů je "biologický otec jejího dítěte schizofrenik, což je genetické a dědičné", uvádí žena v žalobě, kterou podala v USA i v Kanadě.

rumungro ( 13. dubna 2016 14:28 )

Stejně chytnou jen tu polomrtvou spermii a pak to dopékají v inkubátoru. Jedině přirozená cesta početí zajistí nejlepší spermii z možných.

atakdale ( 13. dubna 2016 11:19 )

tak po tomhle tvym příspěvku je naprosto jasný, že tvůj soused má souseda deb.ila a doufám, že tu sousedskou pomoc nevyužije on

Millimaus ( 13. dubna 2016 09:19 )

Ty budes slaboduche tvoreni, kdyz ani nepremyslis co pises.

sores ( 13. dubna 2016 09:13 )

 Tak to je hotová katastrofa!!! Jakoby nebylo dost vrahů,kriminálníků a slaboduchých!!! Moderní svět má také 2 stránky, rub a líc!Všechno na světě má svá rizika. Např.adopce děcka z děcáku, za mě, ani zaboha!Je to zázrak když se 2 povedou z 10ti díky nekvalitním genům rodičů!

st.rec ( 13. dubna 2016 09:10 )

Sice nevím co je spermO a každý běžně má spermA,ale ten průser jim přeju,tedy i "rodičům".Lepší bylo zkusit sousedskou výpomoc.

Zobrazit celou diskusi