Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální korida: Býk napíchl mladého matadora! Trefil se přímo do zadku

Autor: lm - 
11. dubna 2016
10:12

Španělský matador (19) se přesvědčil o tom, jak může být korida brutální a bolestivá. Během zápasu se totiž role obrátily a matadora prošpikoval svými rohy rozzuřený býk. A trefil se do velmi choulostivých partií!

Na tenhle zápas s býkem mladičký španělský matador jen tak nezapomene. Půltunové rozzuřené zvíře ho totiž během koridy přelstilo a způsobilo mu neskutečnou bolest. Býk devatenáctiletého Andrése Rocu Reye nabral na rohy a vláčel ho arénou.

Bohužel pro matadora se zvíře trefilo opravdu nešťastně. Býk ho nabral zezadu a rohy mu zamířil přímo na zadek. Bolestí křičícího mladíka posléze vláčel arénou za rozkrok.

Jako zázrakem se matadorovi nakonec podařilo zuřivému zvířeti uniknout jen s lehkými zraněními. Celou show navíc sledoval i bývalý španělský král Juan Carlos.

Video  Býk mladičkého matadora nabral na rohy.  - YouTube
Video se připravuje ...

cccc ( 11. dubna 2016 17:19 )

Měl ho rozpárat, kret*na!

andorea ( 11. dubna 2016 17:12 )

Člověk je nejhorší zvíře na světě, říkám to pořád. Doufám, že jak toreadorům, tak těm mučitelům psů, se jejich činy stonásobně vrátí!

Toma?_Potyka ( 11. dubna 2016 16:36 )

 Dobře mu tak ...

hana5 ( 11. dubna 2016 16:24 )

 Tohle je jeden z mála případů, kdy bych nedokázala litovat ani smrti toho dotyčného. Korida je odporná a všechny argumenty - tradice, "férový souboj muže a zvířete (což je blbost) a mé oblíbené: býk je celý život opečovávaný a má skvělé podmínky, takže trpí "jenom" těsně před smrtí, tohle všechno jsou ubohé pokusy obhájit neobhajitelné.

kdoasi ( 11. dubna 2016 14:51 )

Tak holt vyzkoušel matador anální sex,nooo..

Zobrazit celou diskusi