Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Miluji svého syna a máme úžasný sex, říká matka. Dítě dala před lety k adopci

Kim West miluje sex se svým synem.
Kim West miluje sex se svým synem.  (Autor: Reprofoto New Day)
Autor: shp - 
8. dubna 2016
18:08

Když jí bylo 19 let, otěhotněla Britka Kim West (51) v Kalifornii. O dítě se však nemohla starat a tak ho dala doma v Británii k adopci. Později se ho snažila najít, ale marně. Nakonec našel syn Ben Ford (32) ji. Byla to láska na první pohled. Jenže ne rodičovská.

Oba se setkali v lednu 2014 a ihned k sobě pocítili lásku jako trám. Programátor Ben byl v tu dobu ještě ženatý, ale jeho vlastní matka ho od ženy odloudila. To je silné kafe.

Nyní žijí spolu v americkém Michiganu. „Není to incest, je to genetická sexuální přitažlivost. Jsme jako hrášek v jednom lusku. Jsme souzení jeden pro druhého,“ řekla magazínu The New Day.

Vím, že lidé řeknou, že jsme nechutní a že bychom měli kontrolovat své pocity. Jenže když vás zasáhne láska a pohlcuje vás, jste pro ni ochotni udělat cokoliv, musíte za ni bojovat,“ dodala Kim.

Matka Kim West miluje svého syna Bena Forda a chce s ním miminko. Matka Kim West miluje svého syna Bena Forda a chce s ním miminko. | Reprofoto New Day

Když jsem potkal Kim, nedokázal jsem na ni myslet jako na matku, ale jen jako na sexuální bytost. Navštívil jsem terapeuta a zjistil jsem o fenoménu genetické sexuální přitažlivosti víc,“ řekl Ben.

Genetická sexuální přitažlivost je jev, který je možné pozorovat u dlouho odloučených příbuzných, kteří se setkali po dlouhé době. Kvůli genetické podobnosti jsou tito lidé k sobě přitahováni.

Protože se dlouho neviděli, neberou se jako příbuzní. Incest je v Michiganu nelegální, zamilovaná dvojice, která si chválí neuvěřitelný sex, je však ochotná se přestěhovat. Netradiční pár navíc touží po miminku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

rumungro ( 9. dubna 2016 14:02 )

Po genderovsku jsme si všichni rovni,tak vo co go?

deratizater ( 9. dubna 2016 11:59 )

Když *** matka se synem tak je to zk@rvená rodina nic více

sores ( 9. dubna 2016 10:03 )

 Je to k poblití takový vztah,fuj! Jsem přesvědčená že máma není úplně psychicky v pořádku a syn to zdědil díky genům po matce!Ať se na nic nevymlouvají nejsou normální. V tomto případě jsou gejové a lesby úplné nic a zlatíčka oproti tomuto případu.Aby syn š.u.kal .mámu a ta držela je k poblití! Zavřít je oba.

honza46 ( 9. dubna 2016 09:00 )

 Že se nepropadne stude, kr... a mj., to u ncih incest není na kriminál?

osetrovatel_pavla219 ( 8. dubna 2016 22:38 )

To už je jako mezi námi v ČSSD

Zobrazit celou diskusi