Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zabiják-upír podřízl chlapci (†12) krk a pil jeho krev, když umíral

Lucio Vasquez byl popraven za upírskou vraždu.
Lucio Vasquez byl popraven za upírskou vraždu.  (Autor: Policie Texas/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
7. dubna 2016
22:38

Pil alkohol, kouřil marihuanu a k tomu šňupal kokain. Vtom uslyšel, jak mu říkají hlasy, aby se stal upírem. Lucio Vasquez (38) vzal do ruky trubku, praštil s ní po hlavě dvanáctiletého Davida Cardenase, podřízl mu hrdlo, a když chlapec umíral v bolestech, pil jeho krev.

Vražda se odehrála v Texasu v roce 1998 a Vasquez se k ní doznal. „Pořád něco říkal a já ho zvedl do vzduchu. Krev mi kapala po celém obličeji. Nevím, něco mi prostě říkalo, ať piju,“ vypověděl tehdy vrah. O rok později ho za vraždu odsoudili k trestu smrti.

Ten byl však vykonán až teď. Vasquezovi vpíchli do žíly smrtící injekci, která ho připravila o život. Jeho popravě byla přítomna i rodina, které odsouzený na smrt vzkázal: „Toto je jediný způsob, jak mi odpustit. Spravedlnosti bylo učiněno zadost.

S vraždou Vasquezovi pomáhal i bratranec a další tři příbuzní. Ti však před lety vyvázli s podmínkami a pokutami. Jeden z nich byl deportován do Guatemaly, odkud rodina pochází. Kdo ví, třeba je teď bude strašit upírský duch jejich příbuzného.

PŘIZNÁNÍ UPÍRA

Zobrazit celou diskusi