Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

„Umírněný“ syrský rebel-kanibal: Jedl lidská srdce, teď ho zabila armáda

Autor: mb - 
6. dubna 2016
11:43

Abu Sakkar, „umírněný“ rebel, který vyřízl z těla syrského vojáka srdce a játra a následně se do nich s chutí zakousl, je po smrti. Zemřel při útoku syrské armády v provincii Latakia, podle jiných zdrojů ho zabili extremisté z konkurenční skupiny.

Rebel-kanibal, takovou přezdívku dostal Abu Sakkar od médií poté, co v roce 2013 přímo před kamerami snědl lidské vnitřnosti mrtvého syrského vojáka. „Přísahám při Alláhovi, sníme vaše srdce a játra, vy vojáci psa Bašara (Asada),“ zvolal před nechutným skutkem. Jeho spolubojovníci čin oslavili zvoláním „Allahu Akbar!“

UPOZORŇUJEME, ŽE NÁSLEDUJÍCÍ ZÁBĚRY JSOU DRASTICKÉ:

Abu Sakkar založil „umírněnou“ brigádu Farook, která byla členem Svobodné syrské armády, jež je podporována Západem. Už tehdy ruský prezident Vladimir Putin (63) vmetl do tváře britskému premiérovi Davidu Cameronovi (49), že takové „rebely“ rozhodně podporovat Rusko nehodlá.

„Doufám, že nebudete popírat, že není dobré podporovat lidi, kteří nejen zabíjí své nepřátelé, ale rozřezávají jejich těla a jedí vnitřnosti přímo před očima lidí a objektivy kamer. Chcete podporovat tyto lidi? Chcete je vyzbrojovat? V takovém případě to nemá nic společného s humanitními hodnotami, které již několik století vyznává Evropa,“ prohlásil před třemi lety Putin.

Rebel-kanibal později „umírněné“ bojovníky opustil a vstoupil do řad islamistů, konkrétně se přidal k frontě an-Nusra. Nyní šíleného radikála zabila na severozápadě provincie Latakia syrská armáda. Alternativní zdroje pro změnu mluví o tom, že ho zabili islamisté z jedné z nesvářených skupin.

Syrská armáda v posledních měsících a zvláště týdnech slaví výrazné úspěchy. Díky ruské podpoře osvobodila starověkou Palmýru a křesťanské město Karjatajn. Islámský stát se údajně též potýká s finančními problémy, kvůli bombardování ropných konvojů přišel o významný zdroj svých příjmů a džihádistům prý přestal vyplácet výplatu.

Velemak ( 6. dubna 2016 13:12 )

"Umírněná opozice" jsou ti správní kluci!!!! Přátelé SS, tedy i naši přátelé!!! A hrdinně bojují proti té zrůdě Asadovi!!!!! ))))

hejhej ( 6. dubna 2016 12:58 )

Primitivní zrůda.

prycsnima ( 6. dubna 2016 12:06 )

 Slimák žere slimáka.když to přijde do módy tak je brzy po problémech.a pak i sluníčka vyhynou.

Nezadat ( 6. dubna 2016 12:06 )

A doufám,že kousek poslal za zbraně i Obamovi a dalším propagátorům demokracie.

provokaterka ( 6. dubna 2016 12:04 )

To jsou ti umírnění teroristi,jak je amici vyzbrojují amici proti Asadovi,většinou ty zbraně skončili u isis.

Zobrazit celou diskusi