Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fekální fantóm Dušan promluvil: Proč trenér celebrit házel po ženách exkrementy?

Autor: lm - 
4. dubna 2016
22:59

Bratislavský fekální fantóm Dušan (41) od ledna terorizoval ulice metropole. Policisté se nestačili divit, když ho zatkli a zjistili, že jde o známého fitness trenéra celebrit. Jaký byl motiv jeho jednání?

Bratislavský fekální fantóm Dušan (41) prostřednictvím svého advokáta Adama Puškára předal vyjádření slovenskému deníku Nový Čas. "Motiv svého jednání nezná ani on sám. Tuto otázku dokáže zodpovědět až soudní znalec z oboru psychiatrie, který, doufáme, zjistí nejen motiv jeho konaní, ale stanoví i jeho diagnózu a navrhne léčbu," sdělil deníku advokát Puškár.

Fitness trenér celebrit prý ve vazbě zpytuje svědomí a chtěl by svým obětem vykompenzovat vzniklou újmu. "Jako první krok chystá náhradu škody poškozeným, kterým se chce omluvit, "uvedl advokát.

Dušan od ledna obcházel noční Bratislavou, nosil s sebou fekálie a házel je po ženách. Po dalších zase močil. Dušan byl již druhým fekálním fantomem, který děsil ženy v hlavním slovenském městě. Tím prvním byl Martin Macek (24), synek armádního generála Petra Macka (51). Aby se ženy cítily bezpečně, soudce poslal Dušana do vazby. Myzofilovi se to ale nelíbí, protože by se chtěl léčit na svobodě.

Dušanův advokát proto podal proti rozhodnutí stížnost. "Na svobodě by bylo možné vyhledat odbornou pomoc a začít jeho psychické problémy řešit léčbou, což ve vazbě není možné," vysvětlil pro Nový Čas.

Video  Reportáž TV Markíza o fekálním fantomovi.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi