Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Islámský kat se odmaskoval: Je tohle Buldozer, který seká dětem ruce?

Autor: lm - 
31. března 2016
20:44

Islámský stát zveřejnil nové video, které zachycuje brutální popravu zajatců. Tentokrát v hlavní roli kata vystoupil obézní a zarostlý islamista, který na nahrávce sťal hlavy třem zajatcům. Podle západních médií jde nejspíš o tzv. Buldozera, který předtím sekal ruce vzdorujícím dětem.

Stodvacetikilový „Buldozer“, jak se muži přezdívá, si získal krvavou reputaci jako jeden z nejošklivějších katů ISIS. Fanatik ve službách Islámského státu nemilosrdně popravuje odpůrce islamistů a vzdorujícím dětem seká končetiny.

Islámský kat doposud zbaběle maskoval svou tvář, ale podle britského deníku Mirror je to zřejmě on, kdo hraje hlavní roli v posledním videu islamistů. Na nahrávce obézní a zarostlý muž uřízl hlavu třem zajatcům. Iráčtí islamisté tak prý chtěli postrašit kurdské vojáky, kteří proti nim bojují.

O nemilosrdnosti kata „Buldozera“ dříve promluvil teprve 14letý syrský chlapec, který se odmítal přidat k islamistům. Buldozer mu za trest veřejně usekl končetiny. „Dali mi ruku na špalek a sekáčkem ji usekli. Pak mi usekli i nohu a oboje dali přede mě, abych to viděl,“ popsal hrůzu chlapec reportérovi televizní stanice Channel 4.

 

 

djaba ( 1. dubna 2016 10:12 )

 Tebe taky ty buldozere rodiče moc nenaučili .

pekaaaros ( 31. března 2016 21:18 )

Amíci, čumte, tady máte opravdovou hrozbu! Rusáci jsou jenom strašák. Oni jsou váš strašák a vy zase jejich. Bacha, ať to spolu nepřeženete. Podle mě kdyby začala válka USA-Rusko a vygradovalo by to na maximum, tak by to byl konec světa. Takže bacha na to a spíš se snažte o usmiřovací dialogy, hovada! když se perou dva kluci ve družině, paňčelka přijde a pošle je do kouta. Když se začnou prát dvě velmoci, tak se nedá dělat nic.

Zobrazit celou diskusi