Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď Dominiky, oběti fekálního fantoma: Pomočil mi lýtko

Autor: shp - 
30. března 2016
22:31

Stála na autobusové zastávce, když vtom ucítila nepříjemný zápach a na noze podezřelé teplo a mokro. Když se Dominika (23) otočila, uviděla, jak si za ní neznámý muž zapíná poklopec a na tváři má blažený úsměv. Tehdy pohlédla do tváře obávaného fekálního fantoma.

Myzofil Dušan (41), kterého již policie dopadla a který se k fekálním útokům doznal, na krásnou Dominiku zaútočil v Bratislavě 23. ledna. Stala se jeho první obětí a na nechutný zážitek nadosmrti nezapomene. O napadení močí promluvila pro web Nový Čas.

Dcera policistů si čekání na autobus chtěla zkrátit posloucháním hudby. A právě to, že si do uší strčila sluchátka, se jí stalo osudným. Neslyšela, že se k ní přikradl perverzní Dušan zezadu, vytáhl penis a začal po ní močit. Když to ucítila, bylo již pozdě.

Asi deset sekund mi močil na levé lýtko. Musel přijít od Rače. Byla jsem otočená zády, dívala jsem se do města. Otočila jsem se, couvla jsem a pár sekund jsme na sebe koukali. Viděla jsem, jak si zapíná kalhoty. Já ani on jsme nic neřekli,“ vypověděla Dominika.

Podle Slovenky nebyl fekální fantom opilý ani pod vlivem drog. Odhaduje, že měl spíš psychický problém. „Jako by byl z té věci vzrušený, udělalo mu to dobře. Výraz, to nadšení z toho, mohlo vypadat jako pomsta ženám,“ uzavřela Dominika. Dušan zatím čeká na soud ve vazbě. Šlo přitom už o druhého fekálního fantoma, který řádil v Bratislavě.

Video  Reportáž TV Markíza o fekálním fantomovi  - TV Markíza
Video se připravuje ...

brunos ( 31. března 2016 05:05 )

Podobně jsou na tom duševně vyvěšovači tibetských vlajek.

pekaaaros ( 30. března 2016 23:20 )

myslel jsem, že když Leo Beránek pomočil obloženej chlebíček, nic to už nepřekoná. ale tohle je jasnej vítěz soutěže pomoč co vidíš.

Zobrazit celou diskusi