Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vrať se do hrobu, Trumpe! V Central Parku se objevil náhrobek prezidentského kandidáta

Autor: haj - 
28. března 2016
19:07

Republikánský kandidát na amerického prezidenta a miliardář Donald Trump (69) se asi nestačí divit. Někdo si z něj totiž pořádně vystřelil a vyrobil mu náhrobek, který pak umístil do Central Parku.

Trump má ve volbách sice poměrně velkou naději na výhru, nechybí mu ale ani odpůrci. Krutý žertík s náhrobkem ale zřejmě s jeho kontroverzní kampaní přímo nesouvisí, ale je zřejmě reakcí na miliardářův plán postavit si soukromý hřbitov.

V Trumpově národním golfovém klubu v Bedminsteru v New Jersey by mělo vzniknout 548 hrobů. Projekt nedávno dostal zelenou, což zřejmě inspirovalo neznámého vtipálka k vytvoření falešného posledního místa odpočinku prezidentského kandidáta. Zatímco na náhrobním kameni nechybí jméno ani datum narození, datum úmrtí je vynecháno.

Šprýmař si vzal navíc na náhrobku na paškál i Trumpův slogan Make America Great Again (Udělejme Ameriku zase skvělou) a záměnou jednoho slovíčka ho přetvořil na Make America Hate Again (Udělejme Ameriku zase nenávistnou).

Falešný hrob vyfotila při procházce newyorským největším parkem Beth Mashel. Neodolala a zveřejnila povedený snímek i na Instagramu, kde si brzy vysloužil řadu komentářů, v nichž Trumpa nikdo zrovna moc nešetřil. „Tak nějak bych si přál mít tohle zarámované a doma,“ napsala lady_fatimaskai. „Vsadím se, že by se mu ten kámen nelíbil. Není dost zlatý,“ narážel zase jiný uživatel na kandidátovo pohádkové jmění.

Central park trump tombstone #donaldtrumpsucks #donaldtrump #centralpark #funny #deathlyfunny #dog #centralparkdogs

Fotka zveřejněná uživatelem Beth Marshel (@againwithbeth),Bře 27, 2016 v 5:06 PDT

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi