Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nevěsta s manželem letěla z Bruselu na opožděné líbánky, na letišti ji zabili teroristé

Autor: shp - 
28. března 2016
05:00

Byla tak mladá a tak krásná. Vypadalo to, že jediné, co německé novomanželce Jennifer Scintu-Waetzmann (28) chybí ke štěstí, jsou opožděné líbánky. Na ty chtěla se svým manželem Larsem Waetzmannem (30) odletět do New Yorku. Bohužel odlétali z letiště Zaventem v Bruselu, na které zaútočili teroristé. Nevěsta se stala jednou z jejich obětí.

Byla moc zamilovaná, ale na líbánky si pořád ne a ne udělat čas. Odkládali je tak dlouho, že z nich mohla být skoro oslava prvního výročí. Novomanželé se rozhodli, že odletí do New Yorku. Nešlo o přímý let, do USA se měli dopravit z Bruselu. Jenže vtom u přepážky společnosti American Airlines zaútočili radikálové.

Video  Vteřiny po výbuchu na letišti: Hustým dýmem se nesl křik zraněných.  - Reuters
Video se připravuje ...

Jennifer byla na místě mrtvá, zabila ji bomba radikálů. Lars měl větší štěstí, z útoku vyvázl jenom se zraněními. Rázem se však z něj stal vdovec, který přišel o to nejdůležitější – o ženu svého života. Teď mu zbyly jenom oči pro pláč. Všichni se přitom shodují, že oba byli skvělý pár a hodili se k sobě.

Je to láska mého života,“ napsal Jennifer k fotce na Facebooku, kde se s Larsem drží za ruku. Z jejího profilu na sociální síti na příbuzné už padá jenom smutek. Společně s Jennifer zahynulo na letišti 11 lidí. Celkem zemřelo při teroristických útocích 31 lidí a na 270 jich bylo zraněno. Odpálili se tři sebevražední atentátníci.

Teror v Bruselu přehledně na Blesk.cz

drobenakulata ( 28. března 2016 14:26 )

Ten chlapik vypada dobre urcite do roka si nabrnkne dalsi samici, neverim ze bude sam, testosteron je mocna carodejka milovali se ale to je jenom chemie, chlap potrebuji nejakou diru aby si ulevil...a o tomto to je

pekaaaros ( 28. března 2016 08:50 )

Poznávat svět znamená žít tam. Směju se lidem, co tvrděj, že to někde poznali, protože tam byli na 10 dní na návštěvě. A nejvíc se směju lidem, co si myslej, jak jsou chytřejší a rozhlédnutější když cestují, protože to """poznali""" v cizokrajných zemích, a že ti necestující moulové zápecníci vidláci socky jsou proti nim nic a přitom, když se jich zeptáš, jak se jmenuje ten kopec, na kterej koukají celej život z okna kuchyně, tak vůbec neví, ani tam nikdy nebyli. Nebo když se jich zeptáš, jak se jmenuje nejvyšší bod jejich domácí pahorkatiny, na kterou koukají celej život z okna, tak na tebe koukají s otevřenou pusou, protože o té pahorkatině jaktěživ neslyšeli.

prycsvladou ( 28. března 2016 06:35 )

tak me tak napadlo ze muzem byt radi ze v česke republice jsme na tom tak spatne s zivotni urovni ze si nemuzeme letat po svete na libanky jako ta zamilovana dvojice ..muzeme tak maximalne jet autem,autobusem nebo do prde-le

Zobrazit celou diskusi