Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zlatá mládež vyrazila na jarní prázdniny! Šampaňské na jachtách teklo proudem

Autor: lm - 
28. března 2016
13:47

Jarní prázdniny někde na vesnici? Pro zbohatlickou mládež nemyslitelné! Nejbohatší smetánka o jarních prázdninách obráží nejdražší světové resorty. Potkat je můžete v Aspenu či Malibu.

O jarních prázdninách většina mladých vyráží za zábavou. Jinak tomu není ani u zbohatlické mládeže, která se ale nespokojí s místy, kam jezdí i „chudina“, a namísto toho obráží nejdražší světové resorty.

Výjimkou není ani londýnská dědička Lana Scolaro. Ta na jarní prázdniny vyrazila do amerického Miami. Na Instagramu posléze sdílela snímky, jak si po pláži jezdí v golfovém vozíku značky Louis Vuitton a užívá si sluníčka. Její tatínek je bohatý těžař Francesco Scolaro a kráska se před nedávnem pochlubila, že za oblečení vyhodí měsíčně půl mega.

Do teplých krajin vyrazil i zbohatlík Alex Bostanian. Ten se vydal na dovolenou do slunného Malibu a stejně jako jeho vrstevníci holdoval alkoholu. Jenže na rozdíl od běžné americké mládeže se u něj při beer pongu (alkoholová hra) místo levného piva podávalo nejdražší šampaňské Dom Pérignon.

Jak se o jarních prázdninách baví zbohatlická mládež, se můžete podívat v galerii pod článkem.

tendertouch ( 28. března 2016 20:11 )

Vůbec jim to nezávidím Musí si udržet svou vysokou laťku, mají kolem sebe pouze přátele kvůli penězům. Pokud padnou níže, ztratí je. Rodiče na ně nemají čas a kompenzují to penězi. A že mají díky penězům jednodušší život? Nemyslím si.

carisima ( 28. března 2016 17:22 )

 Oni jsou spíše k politování.

vosavopruz ( 28. března 2016 15:55 )

Jak se někdo může válet u moře,nejlepší je chození po Alpách

Zobrazit celou diskusi