Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šok pro porotu! Do Talentu přišla s operou, ale pak strhla sukni a... Zírejte!

Autor: rc - 
21. března 2016
19:50

Talentové soutěže se jen hemží nadějnými zpěváky a zabodovat v nich je čím dál víc těžší, a co teprve dokázat, aby při vystoupení porota oněměla úžasem! To se povedlo rodačce z Kanárských ostrovů Cristině Ramosové (37). Porotu nejdříve šokovala operní árií a pak ji totálně odrovnala rockovou peckou!

Zaujmout porotu v talentových soutěžích dá soutěžícím opravdu zabrat. Na pódiích se střídají samí talentovaní zpěváci a mít zlato v hrdle už nestačí. Důležitou roli hraje také originalita! Talentem i originalitou rozhodně hýří sedmatřicetiletá rodačka z Kanárských ostrovů.

Cristina Ramosová si to v polovině března nakráčela před porotce soutěže Spain´s Got Talent. Před mikrofon předstoupila ve večerní róbě a diváky i porotce doslova omráčila operní árií. Jenže... to byl pouhý rozjezd. 

Po několika tónech opery se melodie trochu zvrtla a sálem se rozezněly tóny elektrické kytary. Cristina se chvíli tvářila, jako by nevěděla, oč jde, ale pak ze sebe strhla sukni, pod níž měla ukryté upnuté kalhoty, a začala zpívat proslulou píseň hardrockové skupiny AC/DC Highway To Hell. To už porotci a diváci jen šokovaně zírali.

Její originální vystoupení ji poslalo rovnou do finále poté, co jedna z porotkyň zmáčkla zlatý bzučák.  

Video Šok pro porotu! Do Talentu přišla s operou, ale pak strhla sukni a... Zírejte! - youtube.com
Video se připravuje ...

zada ( 22. března 2016 11:21 )

Famózní!!!!!! A to taky proto,že nemá 45 kilo!!!!!! Je to prostě kus ženský!!!!! Krev a mlíko a nádherný hlas!!!!

ivoadler ( 22. března 2016 10:05 )

No jasně holky, když se chcete prosadit, tak musíte předvést víc než zlato v hrdle.

Zobrazit celou diskusi