Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejkrásnější vězeň na světě je na svobodě! Z basy zamíří na přehlídková mola

Autor: lm - 
10. března 2016
22:16

Nejkrásnější kriminálník na světě je už na svobodě! Jeremy Meeks (30), který si získal srdce statisíců žen se slabostí pro zlobivé chlapce, zamíří z vězení rovnou na přehlídková mola!

Modrooký pohledný gangster se do problémů se zákonem dostával za svůj život pravidelně. Naposledy byl Jeremy Meeks odsouzen za držení zbraní, vydírání a ozbrojenou loupež.

Právě policejní fotka z jeho posledního zadržení způsobila nefalšované šílenství. Za necelý den po svém zatčení měl u své fotografie na policejních stránkách více než 20 tisíc lajků. Momentálně je počet lajků u původní fotky pětinásobný a navíc má Jeremy vlastní stránky na Facebooku, kde nasbíral přes 220 tisíc fanoušků.

Dík početné fanouškovské základně má teď Meeks šanci na to, aby za svou kriminální kariérou udělal tlustou čáru. Ještě ve vězení mu totiž společnost White Cross Management nabídla kontrakt, díky kterému má zajištěný pravidelný příjem ve výši tisíců dolarů měsíčně.

"Konečně mám možnost zabezpečit svou rodinu a změnit svůj život," pochvaloval si Meeks v rozhovoru s televizí ABC News. "Nikdy bych neřekl, že někdo na světě bude oceňovat to, jak vypadám. Mám velké štěstí a jsem za to velmi vděčný," dodal.

Meeks také svěřil, že poslední rok ve vězení pravidelně posiloval, aby mohl hned po odchodu nastoupit do práce. Rodina ho prý celou dobu podporovala.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi