Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejhloupější lupič světa: Taxikáře přepadl, když vůz zastavil policista

Lupič vytáhl zbraň na taxikáře, když měli policistu v zádech.
Lupič vytáhl zbraň na taxikáře, když měli policistu v zádech.  (Autor: Youtube.com/Berks County Sheriff's Office)
Autor: shp - 
10. března 2016
10:43

Tenhle lupič z Pensylvánie příliš moudrosti skutečně nepobral. Victor Martinez-Herrera (18) totiž vytáhl zbraň na řidiče taxíku Ralpha Vallettu v okamžiku, kdy jeho vůz zastavil policista. Z peněz, o které ho oloupil, se totiž radoval jenom pár okamžiků. Policista ho totiž samozřejmě ihned zatkl.

Celý incident v taxíku zaznamenala kamera umístěná na palubní desce řidiče. „Křičel, že chce peníze, a já jsem u sebe měl jenom 11 dolarů v kapse jako drobné pro vrácení peněz. Sáhl jsem do kapsy a dal mu je. On na mě ale začal křičet, že chce zbytek peněz a že ví, že jich tu je víc,“ vypověděl webu Reading Eagle Valetta.

Jenže vtom za taxík přijel v policejním voze zástupce šerifa Terry Ely. Všiml si, že auto stojí na zelenou, proto vystoupil a šel se podívat, co se děje. „Hned jak jsem zaťukal na dveře, slyšel jsem ho říkat: ‚Prosím, nezastřelte mě‘ a ‚Má u mé hlavy zbraň‘,“ řekl Ely.

Zloděje z auta vytáhl a zpacifikoval. Martinez-Herrera skončil za mřížemi a je obviněn z loupeže, ohrožování a útoku se zbraní. A to i přesto, že se ukázalo, že zbraň byla kuličková. Upravena však byla tak, aby vypadala jako skutečná.

Video  Lupič přepadl taxikáře v okamžiku, kdy ho zastavil policista.  - Youtube.com/Berks County Sheriff's Office
Video se připravuje ...

jsemtady ( 10. března 2016 11:36 )

IQ-60. Multikulti obohacení.

Zobrazit celou diskusi