Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž ubil svou ženu k smrti kladivem, protože mu prodala lístek na koncert Elvisova dvojníka

Autor: shp - 
9. března 2016
21:01

Byli pobláznění do Elvise Presleyho (†42). Bohužel až za hrob. Manželé Abbottovi z britského Nethertonu milovali krále rock ‘n‘ rollu více, než bylo zdrávo. Když se Paul (56) dozvěděl, že jeho manželka Jacqueline (54) prodala lístek na koncert skupiny s Elvisovým dvojníkem, popadl ho amok.

Vzal do ruky kladivo a ve svém domě začal ženu bít jako rozzuřené zvíře. Na hlavě jí způsobil zranění, která nemohla přežít. Přivolaní záchranáři tak konstatovali pouze její smrt.

Byli blázni do Elvise,“ popsali pár jejich sousedé. Největším životním zážitkem Jacqueline bylo, když navštívila Maryland, který je považován za Meccu pro jeho fanoušky. Ráda se také fotila s jeho dvojníky.

Byla z Elvise hotová. Všude po domě měla jeho portréty,“ řekl jeden ze sousedů. „Oba však byli jeho fanoušci. Byli na spoustě sešlostí o Elvisovi. Nikdy bych si však nemyslel, že hádka o Elvisovi může vést k vraždě,“ dodal.

Manžel se k vraždě již doznal. Rozlítilo ho, když se dozvěděl, že lístek na koncert žena prodala na internetu. Soudce John Wait mu pohrozil, že za ni bude odsouzen na doživotí. Stání však teprve proběhne. Abbott prozatím zůstává za mřížemi vazební věznice.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi