Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Michaela zmizela neznámo kam, našli jenom její opuštěné auto

Autor: shp - 
4. března 2016
10:28

Rodina a přátelé Slovenky Michaely Pugh (37), která žije v Anglii, už dva týdny trnou strachy. Sympatická žena v pátek 12. února zasedla za volant svého luxusního černého lexusu a zmizela. Vůz se brzy našel, ale po Michaele ani stopy…

Michaela žila s manželem Davidem a synem Cameronem devět let v luxusní vile v anglickém Surrey. Jakmile se o jejím zmizení dozvěděla sestra Denisa, okamžitě odcestovala ze Slovenska na ostrovní království, aby ji pomohla najít.

Zmizelé sestře zanechala vzkaz. „Miško, prosím, ozvi se někomu. Všichni se o tebe bojíme. Jsem tu a čekám tě. Chybíš mi. Tvoje sestra,“ napsala. Michaelu naposledy viděla rodina a přátelé. Hned 13. února po ní vyhlásila policie pátrání.

Ženu ještě svědci viděli u telefonní budky, tam se její stopa ztrácí. „Černý lexus patřící nezvěstné osobě jsme našli 14. února ve východním Sussexu, nadále po ní intenzivně pátráme,“ informovala policie Nový Čas.

Po Michaele na vlastní pěst pátrá v Anglii mnoho lidí, kteří dokonce založili stránku na sociální síti. „Stále nemáme žádné nové zprávy. Musíme jenom doufat, že se brzy najde,“ napsala její kamarádka Jana James. Blízcí Michaely zažili i velmi černou chvilku.

Poblíž místa, kdy Slovenku viděli naposledy, se totiž nalezlo tělo. Naštěstí nebylo její. „Miška je stále nezvěstná. Tělo, které našli, nepatřilo jí,“ informovali přátelé na Facebooku. Naděje tak umírá poslední.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moiaza ( 4. března 2016 11:01 )

 Možná šla budovat spravedlivý kapitalismus.

Zobrazit celou diskusi