Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Michaela se narodila bez vyvinuté pochvy: Po operaci poprvé zkouší sex

Michaela po operaci konečně zažívá s přítelem Miroslavem poprvé sex.
Michaela po operaci konečně zažívá s přítelem Miroslavem poprvé sex.  (Autor: Reprofoto Tivi)
Autor: shp - 
3. března 2016
22:59

Konečně se dočkali sladkého milování! Slovenka Michaela (24) a její přítel Miroslav poprvé prožívají slasti z intimního styku. Nebohá Míša se totiž narodila s nevyvinutou pochvou, kterou jí však v trnavské nemocnici operací dotvořili slovenští i čeští lékaři.

Michaela se narodila s nevyvinutým poševním otvorem, který jí v Trnavě po operaci uměle vytvarovali. Žena při pokusu o sex zažívala neskutečné bolesti, teď je ale všemu jinak. Pár září štěstí.

Cítím se velmi dobře a s partnerem si to vychutnáváme. Ještě však postupujeme opatrně,“ říká šťastná Michaela Novému Času. Nadšený je i její partner Miroslav, který je ze všeho nejšťastnější z toho, že má svou lásku z nemocnice doma.

Sex není v našem vztahu nejdůležitější, ale určitě nám to zkvalitnilo partnerský život. Bez vzájemné důvěry, tolerance a porozumění by to však nešlo. Věřím, že teď nám to po všech stránkách bude klapat tak, jak má,“ těší se Miroslav.

Chceme se samozřejmě co nejdřív vzít. Byli bychom rádi, kdyby se nám podařily nějaké děti, ale nevylučujeme ani adopci,“ uzavírá Michaela. Dodává, že operace, kterou podstoupila, pomůže mnohým ženám se stejným problémem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

byvalyvoliccssd4 ( 4. března 2016 05:57 )

A kde je fotogalerie oné nové pochvy?

Zobrazit celou diskusi