Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dělníci našli při práci utrženou ruku, patřila neznámé ženě

Dělníci našli na Slovensku v paneláku utrženou ruku.
Dělníci našli na Slovensku v paneláku utrženou ruku.  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
2. března 2016
22:15

Dělníci z Banské Bystrice se pořádně polekali, když při pracích na jednom z panelákových domů objevili krabici s děsivým obsahem. Když ji otevřeli, zjistili, že se v ní nachází utržená lidská ruka. Ta patřila neznámé ženě.

V paneláku dělníci pracovali na zateplení domu. Při něm strhávali strop hned u vchodu, kde na ně čekal hrozný nález. Tajemná krabice zavěšená na špagátu. V ní našli zčernalou lidskou končetinu, kterou si hned vyfotili.

Byla to pravá ruka od zápěstí. Byla utržená, ještě z ní trčely šlachy. I kůže tam byla, jen malíček chyběl,“ prohlásil jeden z dělníků pro TV Markíza. Nikdo z místních obyvatel si nedokáže vysvětlit, jak se tam dostala.

To nemyslíte vážně! Nic takového se tu nestalo,“ prohlásil muž, který v domě bydlí už 30 let. A právě tři desítky let byl obklad neměněn. Leží tam ruka tedy již tak dlouho?

Případem se již zabývají strážci zákona. „Policie v Banské Bystrici začala trestní stíhání pro ublížení na zdraví. V případu bylo nařízeno znalecké zkoumání,“ řekla policejní mluvčí Mária Faltániová.

Video  Reportáž TV Markíza o nalezené ruce  - TV Markíza
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi