Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na Marsu objevili kříž: Je pod ním pohřben Marťan?

Autor: shp - 
2. března 2016
21:55

Rudá krajina všude kolem. Na horizontu se tyčí skály, kolem jsou kopce i menší kameny. Na první pohled snímek krajiny Marsu jako spousta jiných. Jenže na tomto se tyčí objekt, který až nápadně připomíná kříž. Že by šlo o hrob Marťana?

Objev na snímku NASA zveřejnila stránka UFO Sightings Daily. Podle ní se jedná o kříž, u nějž se v blízkosti nalézá zastřešená stavba. Ta by mohla být něčím obydlím.

Jde však o nepotvrzenou spekulaci, kterou opět přinášejí milovníci konspiračních teorií. Snímky pořídilo vozítko Curiosity, které již od srpna 2012 mapuje povrch rudé planety.

Pokud by se jednalo skutečně o kříž u hrobu, znamenalo by to, že Marťané mají podobné zvyky jako lidé. A navíc vyznávají křesťanství, což se nejeví jako pravděpodobné.

zada ( 3. března 2016 10:11 )

S tímto obrázkem (ať je to jak je to) se mi naskýtá otázka, proč mi idioti jako lidstvo vyhazujeme peníze za války, nutí svoje lidi hladovět proto, aby 99% majetku planety vlastnilo pár lidí, když jsou ve vesmíru věci, které bychom mohli znát jestli jsou nebo nejsou pravdivé. Je by to chtělo otočit kasu od zborjení a vykořisťování a konzumního života jiným směrem. Máme sice zbohatlou elitu, mkterá nám je k ničemu, ale vesmír je plný záhad a dohadů. A nedozvíme se nic, protože jsme lidstvo hamižný..... a patří nám to !!!!!

henryj ( 3. března 2016 09:57 )

henryj ( 3. března 2016 09:55 )

Já jsem si myslel,že jsme lid rozumný,ale jak vidím není ještě 1.dubna a už je tady tolik kachen,že se nestačím divit a smíchem se ochčiju.Jak píše "balika",Duka už uvažuje jak se k tomu dostat a zabrat ta místa,už smolí vlastnický list.

intruder1 ( 3. března 2016 09:26 )

Pod ním je nasráno !

rumungro ( 3. března 2016 08:59 )

Bůh je v celém vesmíru, mimo USA, odkud nám vládne černý Lucifer.

Zobrazit celou diskusi