Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Feťák si šlehl heroin v autobuse a zkolaboval: Záchranáři ho zázračně oživili

Autor: lm - 
25. února 2016
22:10

Feťák se rozhodl, že si šlehne heroin přímo v autobuse plném lidí! Američan Michael Meeney (25) ale neodhadl dávku a v autobuse po předávkování zkolaboval. Zachránili ho přivolaní lékaři.

Michael Meeney (25) nastoupil do autobusu na předměstí Philadelphie. Feťák se v plném autobuse vůbec neostýchal a v hromadném prostředku si píchl do žíly heroin. To se mu ale málem stalo osudným...

Mladý Američan zřejmě neodhadl dávku a po několika momentech blaženého opojení se předávkovaný zhroutil do uličky. Svědci incidentu mu zavolali lékařskou pomoc. Medici feťákovi ihned podali lék Narcan, který se používá při předávkování, a Meeney posléze opět zázračně "ožil".

Feťák se ale dlouho na svobodě neradoval. Po pár dnech si pro něj přišli policisté a zatkli ho za držení drog. Bezostyšnost feťáka, který si drogu aplikoval v hromadném dopravním prostředku, překvapila i samotné policisty. "Běžně nacházíme předávkované v koupelnách nebo opuštěných budovách. Ale tohle se stalo v jednu odpoledne ve veřejném autobuse," uvedl policejní komisař Michael Chitwood.

Video Feťák zkolaboval v autobuse, záchranáři ho zázračně oživili - YouTube
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi