Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ranč Michaela Jacksona je stále na prodej! Prolétněte se po legendárním Neverlandu!

Autor: rc - 
25. února 2016
23:31

Pohádkové panství zesnulého zpěváka Michaela Jacksona (†50) je stále na prodej. Ranč o rozloze 8000 metrů čtverečních dostal název po pohádkové Zemi Nezemi z příběhu o Petru Panovi. Tento pohádkový ranč je ovšem ke koupi už od května loňského roku a stále o něj nikdo neprojevil zájem. Prolétněte se po obrovském panství popového krále díky záběrům z dronu a podívejte se, jak vypadá pohádkový Neverland dnes!

Ranč zesnulého zpěváka Michaela Jacksona je ke koupi za 2,5 miliardy korun už od května loňského roku, avšak stále zeje prázdnotou.

Realitní společnost se proto v červenci loňského roku rozhodla, že obrovské sídlo o rozloze 8000 metrů čtverečních zbaví památek na popového krále.

Zájemci tedy rozlehlý ranč nenajdou v nabídce pod názvem Neverland, jak ho pojmenoval sám zpěvák podle pohádky o chlapci, který nechtěl nikdy vyrůst, Petru Panovi, nýbrž jako Sycamore Valley Ranch, tedy Ranč v údolí Sykamor.

Realitní společnost Sotherby’s také natočila pomocí dronu pětiminutové video, které vás obrovským rančem provede. Zatímco se vznášíte nad místy, kde trávila volné chvilky tragicky zesnulá hvězda, posloucháte jeho největší hit Man In The Mirrors. To je ovšem jediné, co vám legendárního zpěváka připomene.

Zábavný park i zoo už dávno z pozemku zmizely. Jedinou památkou na pohádkový ranč legendárního zpěváka jsou nápisy Neverland. Jeden na věžních hodinách a pak druhý vytvořený z květin před domem. Zachován zůstal i obrovský kinosál, který Jackson sám navrhl.

Neverland je místem, kde mělo dojít k údajnému zneužívání dětí! Obviněním z těchto zločinů zpěvák čelil v roce 2005. Později byl však soudem osvobozen. Ranč je také místem, kde se konala svatba kamarádky Michaela Jacksona Elizabeth Taylor (†79). Ta na pohádkovém ranči řekla v roce 1991 své ano Larrymu Fortenskemu. To už je však dávno a nyní světoznámý ranč čeká na nového pána.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi