Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Osud umí být krutý! Dvojčata Lynda a Ann se v tentýž den vdávala, teď spolu pohřbí manžely

Autor: rc, štš - 
22. února 2016
20:00

Nejen jejich tváře jsou si podobné jako vejce vejci, ale také osud. Dvojčata Lynda Tomlinson a Ann Ross (obě 61) v roce 1975 kráčela společně uličkou, aby si vzaly muže, kteří byli nejlepšími kamarády. Teď oba muži během čtyřiadvaceti hodin zemřeli a Lynda s Ann jim chystají pohřeb… opět ve stejný den!

Lynda a Ann jsou jednovaječná dvojčata pocházející z Nottinghamu. Obě pracovaly na stejné škole, jedna jako kuchařka, druhá jako uklízečka.

Jednoho dne se nerozlučné sestry vypravily do tanečního klubu, kde potkaly nejlepší kamarády Rona Rosse (†64) a Derricka Tomlinsona (†61), v nichž našly celoživotní partnery.

Páry se zasnoubily 13. května 1973 a 15. února 1975 se konala dvojitá veselka. Lynda řekla své ano Derrickovi a Ann zas Ronovi.

Teď po jednačtyřiceti letech nastala opět vzácná, ale tentokrát krutá shoda. Ron před 14 dny zemřel na rakovinu tlustého střeva a za necelých 24 hodin zemřel na infarkt Derrick. Kamarádi leželi ve stejné nemocnici…

Lynda s Ann teď svým manželům nachystaly společný pohřeb, který naplánovaly na středu.

„Ta ztráta nás samozřejmě bolí, všichni čtyři jsme spolu trávili spoustu času, procestovali půlku světa,“ vypráví Ann. „Na druhou stranu je asi dobře, že odešli najednou. Kdyby jejich smrt dělil třeba měsíc, tu bolest bychom se sestrou prožívaly znovu,“ říká Lynda.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi